menu

REV'IT MOTORSCHOENEN EN MOTORLAARZEN

Rev'it heeft een uitgebreide collectie op het gebied van motorschoeisel. Deze omvat zowel Revit waterdichte tourlaarzen als ook GoreTex motorlaarzen, motorschoenen en motorsneakers.
43 items

REV’IT! motorschoenen en motorlaarzen

 

REV’IT! motorschoenen en motorlaarzen beschermen je volledige voeten en zijn daardoor onmisbaar in de kledingkast van een motorrijder. De laarzen en schoenen van REV’IT! zijn gemaakt van slijtvaste materialen zoals leer, textiel, een combinatie van leer en textiel of synthetisch leer. Ook zijn de motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! voorzien van harde protectie delen om impact op te kunnen vangen. Denk hierbij aan harde vevestivingen bij de hielen, enkels en tenen. Verder zijn de zolen hard waardoor de onderkant van je voeten stabiel blijft. Uiteraard zitten er veel verschillen tussen de motorlaarzen en motorschoenen van REV’IT!. Het aanbod is zeer groot. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en eigenschappen wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar. Qua stijlen kun je denken aan sport-tour, tour, adventure, urban en classic. Iedere motorlaars en motorschoen van REV’IT! beschikt over unieke eigenschappen. Waardevolle eigenschappen voor motorrijders zijn bijvoorbeeld waterdichte membranen, geventileerde delen en zijritsen.

 

Motorlaarzen van REV’IT! voor optimale bescherming

 

Motorlaarzen van REV’IT! zijn de juiste keuze als je de best mogelijke bescherming wil ervaren. Dankzij de hoogte van REV’IT! motorlaarzen zal een deel van je scheenbeen beschermd worden. Ook je enkels zullen beter beschermd worden als je REV’IT! motorlaarzen draagt. Als je lange tourritten gaat maken of een adventure rijder bent, dan is het dragen van hoge motorlaarzen essentieel. Motorlaarzen van REV’IT! zijn erg comfortabel en gemakkelijk aan of uit te trekken. Met behulp van stevig klittenband maak je de laarzen vast. De motorlaarzen van REV’IT! zijn voorzien van een extra versteviging net achter de tenen. Hiermee wordt het opschakelen wat makkelijker gemaakt. Ook beschermt de padding het materiaal van de motorlaars tegen onnodige slijtage. Veel motorrijders kiezen voor REV’IT! motorlaarzen met een waterdicht membraan zodat ze tijdens hevige regenbuien geen last van natte voeten krijgen. Wil je 100% garantie op waterdichtheid? Kies dan voor een REV’IT! motorlaars met een membraan van Gore-Tex.

 

Comfortabele REV’IT! motorschoenen

 

REV’IT! motorschoenen zijn geschikt voor allerlei type motorrijders. Het grote voordeel van het dragen van REV’IT! motorschoenen is de hoge mate van comfort die gecombineerd wordt met het bieden van de nodige bescherming. Doordat REV’IT! motorschoenen erg comfortabel zijn, kun je er gewoon mee door de stad lopen zonder dat je last van je voeten krijgt. Ook zijn er motorschoenen van REV’IT! met een urban uitstraling. Je ziet niet eens dat het om beschermende motorschoenen gaat. Dit soort motorschoenen zijn perfect te combineren met een motorjeans en een stoer motorjack. Je kunt motorschoenen van REV’IT! gewoon aanhouden als je bijvoorbeeld op kantoor aan het werk gaat.

 

Nieuwe motorlaarzen en motorschoenen van REV’IT! koop je bij Biker Outfit 

 

Ben je op zoek naar een goede manier om je voeten, enkels en eventueel je scheenbenen te beschermen? Kijk dan zeker eens naar onze brede collectie met motorlaarzen en motorschoenen van REV’IT!. Alle schoenen en laarzen van REV’IT! kun je bekijken en passen in onze winkel. Online bestellen kan natuurlijk ook. Dankzij onze razendsnelle levering rijd jij zeer binnenkort met jouw nieuwe REV’IT! motorschoenen of -laarzen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese