menu
48 items

Sena motor communicatie systemen

Luisteren naar je favoriete muziek, waarschuwen voor mogelijk gevaar op de weg, route begeleiding volgen, of lachen om de capriolen van je motorvrienden. Steeds meer rijders kiezen voor een Sena communicatie systeem in de helm, de ideale manier om nog meer te genieten van je motorritten. Sena maakt gebruik van mesh en bluetooth intercom waarmee je verbinding kunt maken met elke andere (Sena) motor headsets.

Als resultaat van het produceren van technisch geavanceerde producten voor liefhebbers, is Sena de communicatieleverancier bij uitstek geworden voor de toonaangevende OEM's van motorfietsen en helmen. Sena's producten worden wereldwijd aangeboden via haar wereldwijde netwerk van distributeurs, retailers en OEM-partners.

Een mooi voorbeeld van Sena's innovatieve aanpak is de nieuwste Sena Quantum Series; een lijn motorcommunicatieapparatuur met premium SOUND BY Harman Kardon. Elk product in de Sena Quantum-serie is voorzien van geheel nieuwe luidsprekers en microfoon. De audio expertise van Harman Kardon en de communicatie expertise van Sena resulteren dus in geluid van wereldklasse binnen in jouw motorhelm. Deze serie bestaat onder andere uit de Sena 50R Mesh communicatie systeem, Sena 50S Mesh communicatie systeem en niet te vergeten de Sena 50C Camera Mesh communicatie systeem

Historie Sena communicatie

Sena, opgericht in 1998, begon als een industrieel technologiebedrijf en leverde Bluetooth®-netwerkproducten op bedrijfsniveau aan klanten over de hele wereld. Na jarenlang succes bij het ontwikkelen van deze producten, begon het Sena-team na te denken over andere manieren waarop hun geavanceerde technologie kon worden gebruikt.

De oprichter en CEO van Sena, zelf een fervent motorrijder, realiseerde zich dat technologie de kloof kon overbruggen voor draadloze communicatie tussen motorrijders, wat destijds vrijwel onmogelijk was. Sena begon aan een nieuwe missie om motorrijders een oplossing te bieden om veilig en efficiënt met elkaar te communiceren.

Met behulp van bewezen Sena Bluetooth-technologie lanceerde Sena in 2010 hun eerste Bluetooth-communicatie systeem voor motorfietsen, de SMH10. De SMH10 was nog maar het begin van een productlijn die al meer dan tien jaar innovatieve communicatieoplossingen biedt aan liefhebbers in de motorwereld. Naarmate de innovatie zich uitbreidde, begon Sena's productaanbod zich ook te richten op de fiets-, outdoor- en industriële markten. Sena heeft zijn oorspronkelijke Bluetooth-communicatieplatform uitgebreid met een eigen Mesh Intercom™-platform waarmee nog meer motorrijders verbinding kunnen maken met één druk op de knop. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese