• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

SENA

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
TYPE
FILTERS TOEPASSEN

SENA MOTOR COMMUNICATIE

Luisteren naar je favoriete muziek, waarschuwen voor mogelijk gevaar op de weg, route begeleiding volgen, of lachen om de capriolen van je motorvrienden. Steeds meer rijders kiezen voor een Sena communicatie systeem in de helm, de ideale manier om nog meer te genieten van je motorritten.

Als resultaat van het produceren van technisch geavanceerde producten voor liefhebbers, is Sena de communicatieleverancier bij uitstek geworden voor de toonaangevende OEM's van motorfietsen en helmen. Sena's producten worden wereldwijd aangeboden via haar wereldwijde netwerk van distributeurs, retailers en OEM-partners.

Een mooi voorbeeld van Sena's innovatieve aanpak is de nieuwste Sena Quantum Series; een lijn motorcommunicatieapparatuur met premium SOUND BY Harman Kardon. Elk product in de Sena Quantum-serie is voorzien van geheel nieuwe luidsprekers en microfoon. De audio expertise van Harman Pardon en de communicatie expertise van Sena resulteren dus in geluid van wereldklasse binnen in jouw motorhelm.Sena, opgericht in 1998, begon als een industrieel technologiebedrijf en leverde Bluetooth®-netwerkproducten op bedrijfsniveau aan klanten over de hele wereld. Na jarenlang succes bij het ontwikkelen van deze producten, begon het Sena-team na te denken over andere manieren waarop hun geavanceerde technologie kon worden gebruikt.

De oprichter en CEO van Sena, zelf een fervent motorrijder, realiseerde zich dat technologie de kloof kon overbruggen voor draadloze communicatie tussen motorrijders, wat destijds vrijwel onmogelijk was. Sena begon aan een nieuwe missie om motorrijders een oplossing te bieden om veilig en efficiënt met elkaar te communiceren.

Met behulp van bewezen Bluetooth-technologie lanceerde Sena in 2010 hun eerste Bluetooth-communicatie systeem voor motorfietsen, de SMH10. De SMH10 was nog maar het begin van een productlijn die al meer dan tien jaar innovatieve communicatieoplossingen biedt aan liefhebbers in de motorwereld. Naarmate de innovatie zich uitbreidde, begon Sena's productaanbod zich ook te richten op de fiets-, outdoor- en industriële markten. Sena heeft zijn oorspronkelijke Bluetooth-communicatieplatform uitgebreid met een eigen Mesh Intercom™-platform waarmee nog meer rijders verbinding kunnen maken met één druk op de knop.

Lees meer Lees minder
Chat