menu
MODULAIR

MODULAIR

Modulaire helmen vallen niet in de geijkte categorie van integraal, systeem of jet. Je kan de helm vaak aanpassen naar 1 van deze verschillende 3 types. Zo kan soms het kinstuk volledig achterover geklapt worden of heeft de helm een afneembaar kinstuk.
72 items

Modulaire motorhelmen

Een goede motorhelm is essentieel als je motor rijdt. Het zorgt voor bescherming, moet comfortabel zijn, maar ook bij jou en jouw motor passen. De pasvorm van een modulaire motorhelm is het allerbelangrijkst. Wij bieden dan ook een ruime keuze in verschillende soorten modulaire motorhelmen.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een modulaire motorhelm. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Wat zijn modulaire motorhelmen?

Modulaire helmen zijn de meest veelzijdige motorhelmen die er zijn en vallen niet in de geijkte categorie van integraal, systeem of jet. Je kan deze helmen namelijk aanpassen naar jouw wensen. Soms kan je niet alleen het kinstuk verwijderen, maar ook het vizier, het zonnevizier en soms ook een zonneklep. Maar zo zijn er ook modulaire helmen waarbij het kinstuk 180 graden gedraaid kan worden. Als je bij deze helm het kinstuk volledig naar achter plaatst heb je een jet helm en kan je heerlijk open rijden. 

Er zijn ook andere namen voor dit type helm gangbaar, zoals crossover helmen of multi motorhelmen. Ze hebben allen de eigenschap dat ze aanpasbaar zijn. Het beste van twee werelden, zowel aan comfort als veiligheid!

 

Merken modulaire motorhelmen

Bij Biker Outfit voeren wij een ruim assortiment aan modulaire motorhelmen van diverse merken. De bekendste merken die modulaire helmen in hun collectie hebben zijn Roof, Scorpion, LS2, Shark en Airoh. 

De motorhelmen die je bij ons in het algemeen kunt kopen zijn onder andere van de merken Shoei, AGV, HJC, Schuberth, Scorpion, Shark, Roof, Roeg, Bell, IXS, LS2 en Caberg. Deze merken hebben allemaal een andere prijsklasse, waardoor je ook kunt slagen voor een goedkopere helm. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen en productietechnieken. Ook ligt dit aan de extra voorzieningen, zoals wel of geen een geïntegreerd zonnevizier. De helmen hebben ook allemaal een andere sluiting, zoals een ratelsluiting of dubbel-D sluiting. De meeste helmen zijn uniseks, maar we hebben ook een aantal helmen die een speciale damesuitvoering hebben. Het is in onze webshop mogelijk om de kleur van de helm te filteren, zodat je een helm kunt uitzoeken die past bij de rest van je motoroutfit.

 

Hoe bepaal je de juiste pasvorm van een modulaire motorhelm?

De pasvorm is bij de aanschaf van een crossover motorhelm erg belangrijk. Een helm moet namelijk comfortabel zitten en overal goed aansluiten wil deze veilig zijn. Een te grote helm kan erg oncomfortabel zijn als je in hoge snelheid over de snelweg gaat en er beweging in de helm zit. Daarnaast zal de helm bij een botsing niet meer doen waarvoor hij bedoelt is. Een te grote multi motorhelm zorgt ervoor dat je bij impact een botsing maakt in je helm. Een helm die aan de andere kant weer te krap is, zorgt voor irritatie tijdens het rijden. Vind je het lastig om de juiste maat en pasvorm in te schatten van een modulaire motorhelm? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je een ruim assortiment motorhelmen en motorkleding.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over een modulaire motorhelm? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast crossover motorhelmen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment modulaire motorhelmen en kun je alles rustig even passen. Modulaire motorhelmen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese