menu
MODULAIR

MODULAIR

Modulaire helmen vallen niet in de categorie van integraal, systeem of jet. Je kan de helm vaak aanpassen naar 1 van deze 3 verschillende types. Zo kan soms het kinstuk volledig achterover geklapt worden of heeft de helm een afneembaar kinstuk.
68 items

Modulaire motorhelmen

 

Modulaire motorhelmen zien we voorbij komen bij elk type motorrijder en zijn te verkrijgen in tour, adventure en urban stijlen. Zowel bij de motorrijders die al jaren mee rijden, als jonge rijders zijn deze helmen populair. Een modulaire motorhelm is een helm waarvan je het kinstuk helemaal naar achter kan klappen. Niet te verwarren met een systeem helm, waarvan je het kinstuk omhoog kan doen. Wanneer het kinstuk naar achter geklapt is rijd je eigenlijk met een jethelm, ideaal wanneer je met vrienden aan het rijden bent of als je bij het tankstation bij de kassa staat. Ook het dragen van een bril is makkelijker bij een modulaire helm. De helm doe je 'open' op, waardoor deze niet over je gezicht hoefd. Wanneer het kinstuk dicht is, heb je een helm die vergelijkbaar is met een integraal helm. Met een modulaire helm kan je meer last hebben van windruis, doordat er meer 'losse' delen zijn en de helm wat groter is. Ook modulaire helmen zijn verkrijgbaar met intern zonnevizier, handig als je veel op zonnige dagen rijdt. Er zijn ook modulaire helmen zonder intern zonnevizier

 

Modulaire helmen van onder andere Scorpion en Nolan

 

Bij Biker Outfit hebben we modulaire helmen van verschillende merken, waaronder Scorpion, Roof, NolanHJC en LS2. Scorpion heeft een mooie en uitgebreide collectie aan modulaire motorhelmen, waaronder de EXO-Tech serie, welke erg populair is. Ook de Roof Boxer zul je veel voorbij zien komen, met de 'rode oortjes'. Na succes van modulaire helmen van andere merken heeft ook Nolan hun eerste modulaire helm geïntroduceerd, de N120-1. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese