menu
MOTORHELM HEREN

MOTORHELM HEREN

Een motorhelm is wellicht het belangrijkste accessoire van een motoroutfit, omdat een helm het meest kwetsbare lichaamsdeel moet beschermen, namelijk je hoofd. Je vindt bij ons motorhelmen voor heren in verschillende prijsklassen, typen en stijlen.
544 items

HEREN MOTORHELMEN

Een goede motorhelm is essentieel als je motor rijdt. Het zorgt voor bescherming, moet comfortabel zijn, maar ook bij jou en jouw motor passen. De pasvorm van een heren motorhelm is het allerbelangrijkst. Wij bieden dan ook een ruime keuze in verschillende soorten motorhelmen voor mannen in iedere rijstijl. Zo kan iedereen bij ons terecht voor een mooie en veilige motorhelm voor heren.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een motorhelm voor heren. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Ruime keuze in de type heren motorhelmen

Wij hebben een divers aanbod van heren helmen, zoals integraal helmen, jet helmen, systeem helmen of adventure helmen.

 

Merken heren motorhelmen

Bij Biker Outfit voeren wij een ruim assortiment aan heren motorhelmen van diverse merken. De motorhelmen die je bij ons kunt kopen zijn onder andere van de merken Shoei, AGV, HJC, Schuberth, Scorpion, Shark, Roof, Roeg, Bell en Caberg. Deze merken hebben allemaal een andere prijsklasse, waardoor je ook kunt slagen voor een goedkopere helm. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen en productietechnieken. Ook ligt dit aan de extra voorzieningen, zoals wel of geen een geïntegreerd zonnevizier. De helmen hebben ook allemaal een andere sluiting, zoals een ratelsluiting of dubbel-D sluiting. De meeste helmen zijn uniseks, maar we hebben ook een aantal helmen die een speciale damesuitvoering hebben, zoals bij Schuberth. Het is in onze webshop mogelijk om de kleur van de helm te filteren, zodat je een helm kunt uitzoeken die past bij de rest van je motoroutfit.

 

Hoe bepaal je de juiste pasvorm van een heren motorhelm?

De pasvorm is bij de aanschaf van een motorhelm erg belangrijk. Een helm moet namelijk comfortabel zitten en overal goed aansluiten wil deze veilig zijn. Een te grote helm kan erg oncomfortabel zijn als je in hoge snelheid over de snelweg gaat en er beweging in de helm zit. Daarnaast zal de helm bij een botsing niet meer doen waarvoor hij bedoelt is. Een te grote heren motorhelm zorgt ervoor dat je bij impact een botsing maakt in je helm. Een helm die aan de andere kant weer te krap is, zorgt voor irritatie tijdens het rijden. Vind je het lastig om de juiste maat en pasvorm in te schatten van een heren motorhelm? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je een ruim assortiment heren motorhelmen en motorkleding.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese