menu
MOTORHELM HEREN

MOTORHELM HEREN

Een motorhelm is een belangrijk onderdeel van je motor outfit en iedere helm heeft andere kenmerken. De ene motorhelm is geschikt voor een ovaal hoofd, een ander is voorbereid op Bluetooth communicatie. Vind hier een motorhelm die bij jou past!
541 items

Heren motorhelm

Een heren motorhelm is onmisbaar als je een motorrijder bent. Heren motorhelmen beschermen je hoofd; het belangrijkste gedeelte van je lichaam. Om die reden is het dragen van een motorhelm ten allen tijde verplicht. Heren motorhelmen vind je in vele soorten, maten en kleuren. Wat voor type motorrijder jij bent, bepaalt grotendeels welke heren motorhelm het beste bij je zal passen. Het allerbelangrijkste bij het uitzoeken van een nieuwe motorhelm is ervoor zorgen dat de helm goed past. Niet iedere heren motorhelm heeft dezelfde pasvorm en ook de vorm van het hoofd is niet bij iedereen hetzelfde. Het is dus belangrijk om meerdere modellen te passen, totdat je een heren motorhelm vindt die perfect bij jou past. Bij Biker Outfit staan we altijd klaar om je hiermee te helpen.

 

Verschillende type motorhelmen voor heren

Er zitten veel verschillen tussen heren motorhelmen. Kort gezegd zijn er een aantal type motorhelmen voor mannen waar je uit kunt kiezen: integraalhelmen, jethelmen, systeemhelmen, all road helmen en modulaire helmen. Integraalhelmen worden het meest gebruikt en zijn meteen ook de veiligste optie. Dit type motorhelmen bestaan uit één stuk waardoor ze enorm stevig zijn. Ook de andere type heren motorhelmen zie je veel terug. Afhankelijk van wat voor soort motorrijder je bent, is een bepaald type motorhelm geschikt voor jou. Biker Outfit biedt veel verschillende heren motorhelmen van de beste merken aan.

 

De beste motorhelm voor iedere man

De heren motorhelm die voor jou het beste is, is de helm die uitstekend past en aansluit bij jouw manier van motorrijden. Een integraalhelm is bijvoorbeeld onmisbaar wanneer je veel op het circuit te vinden bent of simpelweg van sportief rijden houdt. Systeemhelmen zie je vaak terug bij instructeurs, de politie en bij andere motorrijders die veel met communicatie bezig zijn. Ook tourrijders maken vaak gebruik van een systeemhelm of een jethelm, maar kunnen ook prima uit de voeten met een integraalhelm. All road helmen worden veel gedragen door motorrijders die niet enkel en alleen op het asfalt rijden.

 

Zorg voor een heren motorhelm met de juiste pasvorm

Ongeacht wat voor soort heren motorhelm je wil gaan dragen, de pasvorm blijft altijd het belangrijkst. Een heren motorhelm mag niet te klein, maar ook zeker niet te groot zijn. Te kleine motorhelmen knellen en kunnen hoofdpijn veroorzaken. Te grote motorhelmen kunnen bewegen als je rijdt, zeker wanneer de snelheden wat hoger worden. Daarnaast zal een loszittende motorhelm je hoofd een stuk minder goed kunnen beschermen. Zorg dus altijd voor een heren motorhelm die goed aansluit en comfortabel zit.

 

Koop jouw nieuwe heren motorhelm bij Biker Outfit

Als je op zoek bent naar een nieuwe heren motorhelm, zit je goed bij Biker Outfit. We hebben een uitgebreid aanbod met motorhelmen van verschillende merken. Denk aan Shoei, HJC, AGV, Scorpion, Shark, Schuberth en Roof. Kom langs in onze winkel om verschillende heren motorhelmen te passen of bestel je nieuwe helm eenvoudig online.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese