menu
MOTORLAARZEN OUTLET

MOTORLAARZEN OUTLET

Motorlaarzen zijn er in vele varianten en stijlen. We hebben motorlaarzen in veel stijlen in de uitverkoop zoals sport, tour, offroad, casual tot aan de meer classic. Grijp je kans in onze outlet collectie voor motorlaarzen!
18 items

OUTLET MOTORLAARZEN 

Een paar motorlaarzen is een ontzettend belangrijke onderdeel van je outfit als je motor rijdt. Als je valt, zullen je voeten en handen uit reflex als eerste de grond raken. Daarom zijn er hiervoor speciale motorlaarzen ontworpen. De belangrijkste functie hiervan is dat ze je tenen, enkels en hiel beschermen. Als je hoge motorlaarzen koopt, beschermen deze ook (een deel van) je schenen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze outlet motorlaarzen? Wil je bijvoorbeeld weten welke motorlaars het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Wil je motorlaarzen in de uitverkoop komen passen? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier hebben wij het gehele assortiment aan sale motorlaarzen en daar kan je voelen welk type bij jou past. Motorlaarzen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese