menu
MOTORHANDSCHOENEN DAMES

MOTORHANDSCHOENEN DAMES

Dames motorhandschoenen hebben een wat smallere en langere pasvorm ten opzicht van heren en unisex motorhandschoenen. Speciaal ontworpen voor vrouwenhanden, niet alleen in pasvorm maar ook in looks!
153 items

Motorhandschoenen voor dames

Dames motorhandschoenen zijn onmisbaar voor iedere vrouw die op een motor rijdt. Motorhandschoenen zijn gemaakt om je vingers, handen en, in het geval van een extra lang model, je polsen te beschermen. Flexibel materiaal en een hoge mate van comfort zijn belangrijk voor dames motorhandschoenen. Als de handschoenen fijn zitten, heb je veel gevoel met je motor en kun je rem-, gas- en koppelingshendel zonder problemen bedienen. Ook komen dames motorhandschoenen goed van pas bij lagere temperaturen. In de winter en de herfst zullen de handschoenen je handen warm houden tijdens het rijden op de motor. Als het erg koud is kun je er zelfs voor kiezen om verwarmde dames motorhandschoenen te dragen. Zo weet je zeker dat je nooit meer last van koude handen zult hebben!

 

Leren en textiele dames motorhandschoenen

Motorhandschoenen voor dames worden meestal vervaardigd uit leer of textiel. Deze twee materialen hebben unieke eigenschappen waardoor ze zeer geschikt zijn als basis voor motorhandschoenen. Verder zijn vrijwel alle dames motorhandschoenen voorzien van extra protectie op de knokkels. Ook op de vingers en de handpalm worden vaak extra verstevigingen aangebracht. Het grote voordeel van leer is de enorme slijtvastheid. Het is ook niet voor niets dat leren dames motorhandschoenen op het circuit worden gebruikt. Voor sportieve motorrijders is een dames handschoen van leer de perfecte keuze.

Textiele dames motorhandschoenen zijn ook een uitstekende keuze. Dames motorhandschoenen van textiel worden veel gedragen door tourrijders en motorrijders die woon-werkverkeer rijden. Dit komt doordat textiel erg veel comfort biedt en bijvoorbeeld vaak over ventilerende, winddichte of waterdichte eigenschappen beschikt. Overigens kunnen dames motorhandschoenen van leer ook ventilerend of waterdicht zijn.

 

Dames motorhandschoenen voor ieder seizoen

Het type dames motorhandschoenen dat je tijdens het motorrijden draagt, verschilt per seizoen. In de zomer rijd je met goed geventileerde motorhandschoenen die veel lucht doorlaten, terwijl je in de winter juist handschoenen wil dragen die je handen warm houden. Je hebt zelfs de keuze om met verwarmde dames motorhandschoenen te rijden. Ideaal bij erg lage temperaturen of wanneer je snel koude handen krijgt. Tijdens de periodes tussen de zomer en de winter kun je gebruikmaken van midseason dames motorhandschoenen. Midseason motorhandschoenen kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van een thermovoering of waterdicht membraan (GoreTex). Het zijn de perfecte allround dames motorhandschoenen.

 

Nieuwe dames motorhandschoenen koop je natuurlijk bij Biker Outfit

Bekijk het volledige aanbod met dames motorhandschoenen online of kom langs in onze winkel. Bij Biker Outfit hebben we dames motorhandschoenen van onder andere Alpinestars, REV’IT!, Macna en Dainese. Naast deze bekende motorkledingmerken bieden we ook nog een hoop handschoenen van andere merken aan.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese