menu
MOTORHANDSCHOENEN DAMES

MOTORHANDSCHOENEN DAMES

Je handen zijn ontzettend belangrijk, omdat je ze eigenlijk bij alles gebruikt. Je wilt ze daarom tijdens het motorrijden graag goed beschermen door het dragen van dames motorhandschoenen. Daarnaast stuur je de motor met name met je handen.
170 items

ONZE COLLECTIE DAMES MOTORHANDSCHOENEN

Motorhandschoenen bieden tijdens het rijden veiligheid en comfort. Naast dat het je handen beschermd, stuur je de motor met name met je handen aan het stuur. Goede grip en aangenaam contact is dus van groot belang. Daarnaast wil je niet dat je handen te warm worden in de zomer of afkoelen tijdens een regenbui. Vaak heb je als motorrijder dan ook meerdere paren dames motorhandschoenen.

 

Leren dames motorhandschoenen of textiele dames motorhandschoenen?

Er zijn verschillende soorten dames motorhandschoenen, zoals leren motorhandschoenen en textiele motorhandschoenen voor vrouwen. De meeste dames motorhandschoenen worden gemaakt van leer. Dit is logisch, aangezien leer het meest slijtvaste materiaal is en daardoor veel bescherming biedt. Het fijne aan leer is ook dat het materiaal naar verloop van tijd soepeler wordt en zich naar jouw handen gaat vormen. Dit zorgt voor optimaal comfort tijdens het motorrijden.

Dames motorhandschoenen van textiel zijn ook kwalitatief sterk. Textiele dames motorhandschoenen worden voornamelijk gedragen door tourrijders en motorrijders die woon-werk verkeer rijden. In motorhandschoenen die gemaakt zijn van textiel wordt vaak een membraan verwerkt. Dit zorgt ervoor dat ze waterafstotend, waterdicht, winddicht en ademend zijn. Bij textiele motorhandschoenen wordt vaak nog wel leer verwerkt om ze op bepaalde delen steviger, veiliger en comfortabeler te maken.

 

Waar let je op bij het kopen van dames motorhandschoenen?

Dames motorhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Door ons ruime assortiment is de kans groot dat je slaagt voor een geschikt paar handschoenen voor dames. Door dit ruime aanbod is de keuze heel groot, het is soms lastig om een keuze te maken. Het verschil in dames motorhandschoenen zit vooral in de verschillende seizoenen. Voor elk seizoen zijn er geschikte dames motorhandschoenen, zoals een winter motorhandschoen of zomerse motorhandschoen. Uiteraard let je bij motorhandschoenen voor vrouwen op het comfort. Bij het rijden van lange afstanden heb je ze lang aan, waardoor het belangrijk is dat ze lekker zitten. Er zijn echter nog een aantal punten die je goed moet checken als je motorhandschoenen koopt.

Koop bij Biker Outfit de beste protectie

Protectie is natuurlijk het allerbelangrijkst. Op de kwetsbare punten, zoals de vingertoppen en handpalm, wordt extra protectie toegevoegd in motorhandschoenen. Bij sommige dames handschoenen is deze extra protectie van leer, maar bij andere motorhandschoenen is dit van hard kunststof.

Stretch van dames motorhandschoenen

Zoals eerder beschreven is het belangrijk dat de motorhandschoen comfort bieden. Dit comfort komt voort uit stretch in de motorhandschoenen. De stretch zit vooral op de knokkels en op rug van de handschoen. Als je de handvatten van je motor vast hebt, is het namelijk belangrijk dat je je handen goed kan buigen. Het zorgt er ook voor dat je je handschoenen makkelijk aankrijgt.

Ventilatie bij dames motorhandschoenen

Als je lange tochten rijdt, is het prettig als de dames motorhandschoenen luchtig zijn. Dit is vooral prettig in de zomer en lente. De ventilatie in een dames motorhandschoen krijg je door de geperforeerde delen. Zo krijg je geen klamme handen tijdens het rijden.

 

Merken dames motorhandschoenen

Bij Biker Outfit kun je slagen voor de motorhandschoenen van o.a. Alpinestars, Rev'it, Dainese, Biltwell, Booster, Five, Furygan, Grand Canyon, Halvarssons, Held, IXS, Icon, Icon 1000, Jopa, Jofama, MCS, Macna, Richa, Roland Sands Design, TRV en Tucano Urbano. Voor goedkope dames motorhandschoenen kun je vaak ook slagen in de collectie van de Revit Sample Sale.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze collectie dames motorhandschoenen? Wil je bijvoorbeeld weten welke dames motorhandschoen het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Wij hebben een ruim aanbod zomer motorhandschoenen, winter motorhandschoenen, midseason handschoenen en Gore-Tex motorhandschoenen voor dames.

Naast motorhandschoenen voor vrouwen kun je bij ons slagen voor andere motor accessoires zoals waterdichte tassen, rug protectoren, jet helmen en systeem helmen. Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor dames motorkleding. Wil je liever even passen voordat je een bestelling plaatst? Kom dan eens langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met dames motorhandschoenen. Dames motorhandschoenen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese