menu

ALPINESTARS SCHOENEN EN LAARZEN

Alpinestars is een fenomeen op het gebied van motorschoeisel. Alpinestars heeft een uitgebreide collectie motorlaarzen en motorschoenen.
88 items

Alpinestars schoenen en laarzen

De motorschoenen en motorlaarzen van Alpinestars zorgen voor een optimale bescherming van je voeten, enkels, tenen, hielen en eventueel ook een deel van je scheenbenen. Dankzij een lichamelijk reflex zullen de voeten, als een van de eerste delen van het lichaam, de grond raken wanneer je onverhoopt ten val komt. Hierdoor is het enorm belangrijk om dit gedeelte van je lichaam goed te beschermen. Met schoenen of laarzen van Alpinestars weet je zeker dat je je voeten en enkels de juiste bescherming biedt. Natuurlijk zitten er veel verschillen tussen de Alpinestars schoenen en laarzen. Lage motorschoenen van Alpinestars zullen je scheenbenen niet beschermen, terwijl hoge motorlaarzen hier wel toe in staat zijn. Voor iedere rijstijl zijn er geschikte laarzen en schoenen te krijgen. Sportieve race motorlaarzen zijn perfect te combineren met een eendelig of tweedelig motorpak. Comfortabele motorschoenen passen juist goed bij een kevlar motorjeans en een stoere motorjas. Als je op zoek bent naar goede motorschoenen of motorlaarzen, zit je goed bij Alpinestars.

 

Sportieve motorlaarzen van Alpinestars

Race motorlaarzen van Alpinestars zijn speciaal ontworpen voor motorrijders die de beste bescherming willen ervaren. Ze passen goed bij motorrijders die met een leren raceoverall of tweedelig motorpak de weg op gaan. Ook voor het circuit kun je de sportieve motorlaarzen van Alpinestars uitstekend gebruiken. De Alpinestars race motorlaarzen zorgen ervoor dat het onderste gedeelte van je lichaam optimaal beschermd wordt. Een groot gedeelte van je scheenbeen wordt hierin ook meegenomen. Dankzij slijtvast materiaal en harde protectie delen op de kritische punten, kun je zorgeloos en veilig motorrijden. Daarnaast zijn de sport motorlaarzen van Alpinestars gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij een zijrits en klittenband. Uiteraard zijn de sportieve motorlaarzen van Alpinestars in verschillende uitvoeringen te krijgen. Van budgetvriendelijke modellen tot motorlaarzen voor motorrijders die de allerhoogste eisen aan hun schoeisel stellen.

 

Comfortabele Alpinestars motorschoenen

Met comfortabele motorschoenen van Alpinestars combineer je gemak en veiligheid. Ideaal voor motorrijders die korte ritten maken of woon-werkverkeer rijden. Het fijne aan de Alpinestars motorschoenen is dat je er ook comfortabel mee kunt lopen. Aan veel motorschoenen zul je niet eens zien dat ze bescherming bieden. De verstevigingen en harde protectie delen zijn namelijk verwerkt in de schoenen. Daarnaast hebben de motorschoenen van Alpinestars een urban of classic uitstraling. Deze stijl past perfect bij een motorjeans en motorjack.

 

Koop je nieuwe Alpinestars schoenen of laarzen bij Biker Outfit

Ben je op zoek naar goed motorschoeisel? Kijk dan zeker eens naar de motorschoenen en motorlaarzen van Alpinestars. Dit gerenommeerde merk heeft een enorm brede collectie met schoenen en laarzen voor ieder type motorrijder. De laarzen en schoenen van Alpinestars kunnen over handige functionaliteiten beschikken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waterdicht membraan of een handige zijrits? Je kunt alle motorschoenen en motorlaarzen van Alpinestars eenvoudig online bestellen in de webshop van Biker Outfit. Eerst even passen? Kom dan gerust langs in onze winkel om de verschillende modellen te vergelijken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese