menu
ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

Om optimaal plezier te beleven van jouw motorlaarzen en motorschoenen dien je ze te onderhouden en te beschermen maar ook met speciaal ontwikkelde producten te dragen, zoals bijvoorbeeld motorsokken. Laat je inspireren!
52 items

MOTORLAARZEN EN MOTORSCHOENEN ACCESSOIRES

Net als bij normale schoenen dienen motorlaarzen en motorschoenen onderhouden te worden. Maar je kan ze ook beschermen met speciaal ontwikkelde producten zoals impregneerspray's, schoenbeschermers of regenoverlaarzen. In deze rubriek zal je producten vinden die zorgen voor een lange en aangename levensduur van jouw motorlaarzen en motorschoenen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorschoenen accessoires kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorlaarzen en motorschoenen en kun je alles rustig even passen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese