• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

REV'IT MOTORJAS

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
VENTILATIE
REGENLINER
THERMOLINER
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

REVIT MOTORJAS

Kies in de winter voor een gelamineerde, een Revit GoreTex jas of een Rev’it 3 laags motorjas om de gehele winter te gebruiken. Rij je voornamelijk met mooi weer? Kies een Rev’it doorwaai jas of een geventileerde Rev’it motorjas met regenvoering. Een 2 laags Rev'it motorjas is geschikt tijdens verreweg de meeste weersomstandigheden. Een Revit leren motorjas is slijtvast en wordt vaak gekozen door motorrijders met een sportieve motor. Steeds meer vrouwen kiezen de motor. Een Rev’it dames motorjas is veilig en modieus. Net als de heren motorjassen zijn Revit dames motorjassen geschikt zowel voor sportief, tour als casual gebruik.

 

Motorprotectie

Alle Rev’it motorjassen zijn tegenwoordig standaard voorzien van schouder en elleboogprotectie. Een Rev’it RV-03 RV-04 RV-05 of RV-06 rugprotector is optioneel. Een RV rugprotector biedt je de optimale bescherming en maakt je Revit jas compleet.

 
Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte motorkleding van Rev'it? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Revit motorkleding. We adviseren graag welke Rev'it motorjas in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Revit jas kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in Nederland.

Lees meer Lees minder
Chat