menu
MOTORBROEK

MOTORBROEK

Een motoroutfit is niet af zonder motorbroek. Biker Outfit heeft verschillende motorbroeken in collectie waardoor iedere motorrijder bij ons terecht kan. Zowel voor beginnende motorrijders als doorgewinterde tourrijders hebben we de perfecte motorbroek!
190 items

MOTORBROEK

De keuze voor een bepaald soort motorbroek is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste moet je je afvragen wanneer je motor rijdt. Rijd je voornamelijk in de zomer dan heb je een andere broek nodig dan iemand die iedere dag, elk seizoen van het jaar, met de motor op stap gaat.

De Biker Outfit motorbroeken collectie is zeer variërend. Denk hierbij vooral aan materiaal soort en gebruik en pasvorm. Zo is er een ruime keuze uit broeken gemaakt van leer, textiel of slijtvast denim. Hierbij is leer het meest stugge materiaalsoort. Wil je graag wat meer bewegingsvrijheid? Kijk dan naar de textiele motorboeken of kies voor een slijtvaste motorjeans.

Ons aanbod hebben wij voor jou opgedeeld in filters met de categorieën; sport, tour, adventure, urban & casual en custom. Ben je een sportieve rijder en wil je graag een motorbroek die hierbij past dan raden we je aan om in de sport categorie te zoeken.

 

Elk seizoen een andere motorbroek?

De meeste van ons hebben niet voor elk seizoen een andere motorbroek nodig. Toch is het voor veel motorrijders een uitkomst om in ieder geval twee motorbroeken in de kast te hebben. We delen ons assortiment motorbroeken dan ook op in verschillende seizoenen. De motorbroeken verkopen we voor lente & herfst, zomer en winter. Voor ieder seizoen is een andere materiaaldikte en winddoorlatendheid geschikt. In de zomer, met de hoge temperaturen, is een zwarte leren motorbroek minder comfortabel om in te rijden dan in de winter.

En juist in de winter wil je een zo warm mogelijke broek die zowel wind als regen tegenhoudt. Bij de aankoop van je eerste motorbroek is het dan ook handig om te kijken naar de verschillende soorten weersomstandigheden waarin jij wilt gaan rijden. Ook als binnenkort een grote tour op de planning hebt staan in het buitenland is het verstandig om goed de productspecificaties te lezen van jouw ideale motorbroek. Op deze manier kies je de perfecte motorbroek uit die jouw ritten zo comfortabel mogelijk maken.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese