menu
MOTORBUNDEL

MOTORBUNDEL

Gebruik jouw telefoon onderweg voor navigatie, muziek en meer. Met deze volledige sets van case of houder inclusief motor mount monteer jij gemakkelijk, veilig en stevig jouw telefoon op je motor.
33 items

MOTOR TELEFOONHOUDER EN MOTORBUNDEL

Maak van jouw telefoon gemakkelijk een navigatieapparaat voor op de motor. Een telefoonhouder of case hoeft helemaal niet duur te zijn. Kies voor een gehele set of stel deze zelf samen. Telefoonhouders komen in verschillende soorten en maten. Met deze volledige sets van case of houder met motor mount monteer jij gemakkelijk jouw telefoon op je motor.

Kies jij voor een houder of een echte telefoon case? De telefoon hoesjes zijn er met waterdichte opties, universeel of specifiek voor jouw model smartphone. De houders ofwel klemmen zijn vaak universeel waar je smartphone stevig en makkelijk in kan worden geklemd. Deze sets zijn vaak nog uit te breiden met verschillende mounts voor meer montage mogelijkheden of extra accessoires zoals waterdichte hoezen. Er zijn momenteel twee grote merken, die ook snel up-to date zijn met hoesjes voor de nieuwste telefoons, namelijk Ram-mount® en SP Connect™. 

 

Telefoonhouders voor op de motor: Ram-mount

RAM® X-Grip®-telefoonhouders hebben een ontwerp met vier poten dat indrukwekkend veel houvast biedt, zonder jouw mobiele telefoon achter schuimrubberen pads of een plastic cover te verbergen. De veerbelaste XRAM® X-Grip® is eenvoudig te openen en te sluiten en laat de buitenrand van jouw telefoon (bijna) helemaal vrij van hinderlijke obstakels. Zachte rubberen rubbers oefenen genoeg kracht uit om je apparaat op zijn plaats te houden.

Verder is het RAM-mount principe gebaseerd op de RAM-ball. Kies een cradle of houder voor de telefoo, selecteer een montage-arm op basis van lengte en kies vervolgens een basis mount (met RAM-ball) om uw apparaat veilig te bevestigen aan uw motor.

Telefoonhouders voor op de motor: SP Connect

SP Connect™ is de snelste en meest veilige manier om jouw smartphone te bevestigen. Met SP Connect kun je jouw smartphone binnen enkele seconden op je motor monteren. Bevestig de moto mount pro aan het stuur van je motor en je bent klaar om de SP Connect phone case te monteren door deze op de houder te plaatsen en hem vervolgens 90° met de klok mee te draaien. Om jouw smartphone verder te beschermen, heeft de houder ook een uniek trillingsdempersysteem dat de G-krachten tot 40% vermindert (afhankelijk van het motorfiets- en telefoonmodel).

Jouw mobiele telefoon bevindt zich veilig in het midden van je zicht, zodat je makkelijk kunt navigeren, afspeellijsten kunt openen, berichten kunt lezen. Gebruik de weather cover om de telefoon te beschermen tegen regen en vuil en om -indien nodig- extra schokbestendigheid te bieden.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over smartphonehouders voor op de motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast telefoonhouders voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie en kun je alles rustig even bekijken. Smartphonehouders voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese