menu
AIRBAGVEST

AIRBAGVEST

Airbagvesten zorgen voor ultieme veiligheid op motor. De motor airbag is ontwikkeld om het gehele bovenlichaam tijdens een ongeval te beschermen. In millisecondes vult het airbag systeem zich met lucht en voorkomt zo mogelijke botbreuken en ander letsel.
14 items

MOTOR AIRBAGS

Airbagvesten voor op de motor worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motor airbagvesten zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

DE VOORDELEN VAN STAND-ALONE MOTOR AIRBAGS

In onze winkel voeren wij enkel stand-alone airbagvesten. Om de eenvoudige reden dat die veel veiliger zijn. Airbagvesten op basis van een koord of GPS zijn minder betrouwbaar en functioneren bij een aantal essentiële situaties niet. Zo kan je je GPS verbinding verliezen en ben je dus onbeschermd. En met een koord aan je motor ben je niet beschermd wanneer een auto achter op jou in rijdt. Daarnaast ben je beperkt tot één motorfiets. Moet je door bijvoorbeeld pech op een nader motorfiets stappen, of vind je het leuk om even op de motor van een ander te rijden, heb je meteen geen airbagsysteem meer.

 

Alpinestars Tech-Air stand-alone airbagsysteem

Het Alpinestars Tech-Air airbagvest is geschikt voor motorjassen en motorpakken uit de Tech-Air collectie an Alpinestars. Het Tech-Air systeem werkt volledig op zichzelf. Er is geen verbinding met de motor of GPS. De sensoren zijn allemaal in het airbagvest verwerkt. Dit zorgt voor comfort tijdens het dragen en rijden en levert bescherming bij alle typen van ongelukken.

 

Dainese D-Air stand-alone airbagsysteem

Bij Dainese koop je een D-air product. Dat wil zeggen dat de airbag al meteen in de jas of in het motorpak geïntegreerd is. Het is geen geen losse jas en airbagvest zoals bij Alpinestars het geval is. Bij Dainese is de airbag dan ook niet uitneembaar of over te zetten naar een andere jas of ander motorpak.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese