menu
AIRBAGVEST

AIRBAGVEST

Airbagvesten zorgen voor ultieme veiligheid op motor. De motor airbag is ontwikkeld om het gehele bovenlichaam tijdens een ongeval te beschermen. In millisecondes vult het airbag systeem zich met lucht en voorkomt zo mogelijke botbreuken en ander letsel.
17 items

Airbagvest motor

 

Airbagvesten voor op de motor worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motor airbagvesten zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

De voordelen van stand-alone motor airbagvesten

 

In onze winkel voeren wij enkel stand-alone motor airbagvesten. Om de eenvoudige reden dat die veel veiliger zijn. Airbagvesten op basis van een koord of GPS zijn minder betrouwbaar en functioneren bij een aantal essentiële situaties niet. Zo kan je je GPS verbinding verliezen en ben je dus onbeschermd. En met een koord aan je motor ben je niet beschermd wanneer een auto achter op jou in rijdt. Daarnaast ben je beperkt tot één motorfiets. Moet je door bijvoorbeeld pech op een nader motorfiets stappen, of vind je het leuk om even op de motor van een ander te rijden, heb je meteen geen airbagsysteem meer.

 

Alpinestars Tech-Air motor airbagvest

 

Het Alpinestars Tech-Air airbagvest is geschikt voor motorjassen en motorpakken uit de Tech-Air collectie van Alpinestars. Het Tech-Air systeem werkt volledig op zichzelf. Er is geen verbinding met de motor of GPS. De sensoren zijn allemaal in het airbagvest verwerkt. Dit zorgt voor comfort tijdens het dragen en rijden en levert bescherming bij alle typen van ongelukken.

Alpinestars heeft verschillende motor airbagvesten ontworpen. De populairst airbag is de Tech-Air 5 System. Deze airbag kun je onder elke motorjas dragen en zelfs op twee manieren gebruiken, op straat of op het circuit. In de app verwissel je gemakkelijk tussen 'street mode' en 'race mode'.

 

REV'IT Avertum Tech-Air

 

Het motor airbagvest van REV'IT is gemaakt in samenwerking met Alpinestars. De technologie van de Tech-Air 5 is geïntegreerd in een ontwerp speciaal ontwikkeld en gemaakt door REV'IT. Doordat de airbag dezelfde technologie heeft als die van Alpinestars, werken zij ook op dezelfde manier. Ook het REV'IT Avertum motor airbagvest kun je gemakkelijk gebruiken op zowel de straat als het circuit. Wanneer de airbag opgeblazen wordt kun je de protectie vergelijken met 18 CE-level 1 protectoren. Laat een van onze collega's met je meekijken bij het aanschaffen van een motor airbagvest zodat zij al je vragen kunnen beantwoorden en samen de juiste maat airbagvest en jas voor je vinden.

 

Dainese D-Air 

 

Lange tijd heeft Dainese D-air producten gehad, dat wil zeggen dat de airbag al meteen in de jas of in het motorpak geïntegreerd is. Het is geen geen losse jas en airbagvest zoals bij Alpinestars het geval is. Nu heeft Dainese de Smart Jacket ontworpen, deze is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zoals een high visibility versie of met lange mouwen. Doordat de Smart Jacket slijtvast is kun je deze gemakkelijk onder maar ook over je eigen motorjas dragen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese