menu

REV'IT MOTORSCHOENEN EN MOTORLAARZEN DAMES

Rev'it heeft een uitgebreide collectie op het gebied van dames motorschoeisel. Deze omvat zowel Revit waterdichte tourlaarzen als ook GoreTex motorlaarzen, motorschoenen en motorsneakers.
14 items

REV’IT! motorschoenen en motorlaarzen voor dames

 

Het is erg belangrijk om je voeten goed te beschermen wanneer je gaat motorrijden. Dankzij je reflex zullen je voeten namelijk als één van je eerste delen van je lichaam de grond raken wanneer je onverhoopt ten val komt. Met dames motorschoenen of motorlaarzen van REV’IT! weet je zeker dat je jouw voeten, hielen, enkels, tenen en eventueel een deel van je scheenbenen de juiste bescherming biedt. Het REV’IT! dames motorschoeisel is gemaakt van duurzame materialen die lang mee zullen gaan. Veruit de meeste dames motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! zijn van leer gemaakt. Verder zijn er ook modellen van textiel, synthetisch leer of een combinatie van textiel en leer. Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar ze zijn allemaal zeer geschikt als basis voor een motorschoen of -laars. Naast slijtvaste materialen zijn er harde protectie delen in de REV’IT! dames motorschoenen en motorlaarzen gebruikt om de nodige impact op te vangen. Deze protectie delen of harde verstevigingen vind je bij de tenen, enkels en, in het geval van hoge REV’IT! motorlaarzen, ook bij je scheenbenen. 

 

Je hebt de keuze uit verschillende stijlen wanneer je REV’IT! dames motorschoenen of motorlaarzen wil gaan dragen. Uiteraard kun je kiezen voor adventure, tour en sport-tour, maar ook REV’IT! dames motorlaarzen en -schoenen met een classic of urban stijl zijn een optie. Voor iedere motorrijdster is er wel een passende motorschoen of motorlaars van REV’IT! te vinden. Vergeet ook niet dat je de mogelijkheid hebt om waterdichte- of geventileerde REV’IT! dames motorlaarzen en motorschoenen te dragen! 

 

De beste bescherming met REV’IT! dames motorlaarzen

 

Als je voor optimale bescherming wil gaan, heb je dames motorlaarzen van REV’IT! nodig. Motorlaarzen zijn over het algemeen in staat om meer bescherming dan motorschoenen te bieden. Dit komt door de hoogte van de dameslaars. Je enkels worden beter beschermd en tegelijkertijd is ook een deel van je scheenbenen voorzien van de nodige protectie. Er zijn verschillende soorten REV’IT! dames motorlaarzen waar je uit kunt kiezen. De meeste modellen trek je eenvoudig aan en uit dankzij een sterke klittenbandsluiting. Ook zijn veel laarzen voorzien van een zogenoemd schakelpad om het schakelen eenvoudiger te maken en de motorlaars te beschermen tegen slijtage. 

 

Comfortabele dames motorschoenen van REV’IT!

 

Dames motorschoenen van REV’IT! bieden veel comfort. Tijdens het motorrijden, maar ook op de momenten dat je even niet op de motor zit. Met REV’IT! dames motorschoenen kun je zonder problemen door de stad wandelen of op een terras gaan zitten. Aan veel modellen zul je niet eens kunnen zien dat het om beschermende motorschoenen gaat. Vooral de REV’IT! dames motoruitschoenen met een urban of classic stijl zorgen voor een casual uitstraling en passen uitstekend bij een stoere motorjeans. 

 

Koop je REV’IT! dames motorschoenen of motorlaarzen bij Biker Outfit

 

Nieuwe dames motorschoenen of motorlaarzen van REV’IT! koop je natuurlijk bij Biker Outfit. Dankzij ons grote aanbod weten we zeker dat jij schoenen of laarzen zult vinden die volledig aansluiten bij jouw rijstijl en wensen. Je kunt de REV’IT! dames motorschoenen en motorlaarzen online bestellen via onze webshop. Eerst even bekijken en rustig passen? Kom dan langs in onze winkel! 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese