menu
MOTORHANDSCHOENEN WINTER

MOTORHANDSCHOENEN WINTER

Winterhandschoenen voor op de motor hebben een dikke thermovoering. Daarnaast zijn ze -in meer of minder mate- waterdicht om je handen zo lang mogelijk warm te houden. Rijd je om het vriespunt en daaronder, dan bieden verwarmde handschoenen een uitkomst.
106 items

Motorhandschoenen voor in de winter

Koude handen tijdens het motorrijden wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Met warme handen heb je veel meer gevoel met je motor en kun je de verschillende hendels eenvoudiger bedienen. Om ervoor te zorgen dat je handen in de winter warm blijven, heb je speciale winter motorhandschoenen met een goede thermovoering nodig. Met winter motorhandschoenen krijg je veel minder snel last van koude handen en kun je comfortabel blijven rijden. Voor motorrijders die het gehele jaar woon-werkverkeer rijden, mag een paar goede winter motorhandschoenen natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast. Naast het warmhouden van je handen, zullen de motorhandschoenen je handen ook optimaal beschermen. Door het gebruik van slijtvast materiaal en extra verstevigde delen bieden winterhandschoenen maximale protectie tijdens het rijden op de motor.

 

Waterdichte winter motorhandschoenen met Gore-Tex membraan

Naast een thermovoering is een waterdicht membraan een waardevolle toevoeging voor winter motorhandschoenen. Tijdens de koudere periodes heb je veel te maken met regen. Het is dan natuurlijk erg fijn als je handen droog blijven tijdens het motorrijden. Stel je draagt warme winter motorhandschoenen maar ze laten water door tijdens een regenbui. Dan krijg je dankzij de natte handschoenen alsnog koude handen. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Daarom zijn de meeste winter motorhandschoenen waterdicht. Je kunt hierin nog een stapje verder gaan door winter motorhandschoenen met een Gore-Tex membraan in huis te halen. Gore-Tex is 100% waterdicht en heeft daarnaast een hoog ademend vermogen. Door deze unieke combinatie blijven je handen langer warm tijdens het motorrijden.

 

Winter motorhandschoenen van REV’IT!, Alpinestars en Dainese

In ons zeer complete assortiment vind je winter motorhandschoenen van alle topmerken. Denk aan motorhandschoenen van REV’IT!, Alpinestars en Dainese. Van ieder merk hebben we meerdere soorten winter motorhandschoenen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een hoogwaardige winter motorhandschoenen van REV’IT! met een waterdicht Gore-Tex membraan? Of kies je voor een minder geavanceerde maar budgetvriendelijke oplossing om je handen warm te houden? Verder heb je zelfs de mogelijkheid om winter motorhandschoenen met een ruitenwisser te dragen. Zo kun jij heel eenvoudig je vizier vrij van regendruppels maken om je zicht tijdens het rijden te verbeteren.

 

De beste motorhandschoenen voor in de winter

Als je op zoek bent naar de beste winter motorhandschoenen zit je hier goed. In de webshop van Biker Outfit tonen we een enorm aanbod aan verschillende soorten motorhandschoenen voor in de winter. Voorzien van dikke thermovoering of een waterdicht Gore-Tex membraan. Je kunt de winter motorhandschoenen gemakkelijk online bestellen. Eerst bekijken en passen kan natuurlijk ook! Kom gerust langs in de winkel. Onze medewerkers staan klaar om je van passend advies te voorzien. Wist je bijvoorbeeld dat je winter motorhandschoenen altijd wat ruimer horen te zitten? Deze vrije ruimte wordt als het ware ingenomen door stilstaande lucht. De stilstaande lucht in de handschoen zorgt vervolgens voor de beste isolatie waardoor je handen lekker warm blijven.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese