menu
MOTORHANDSCHOENEN WINTER

MOTORHANDSCHOENEN WINTER

Winterhandschoenen voor op jouw motor hebben een dikke thermovoering. Daarnaast zijn ze waterdicht om jouw handen zo lang mogelijk warm te houden. Rijd je om het vriespunt en daaronder, dan bieden verwarmde handschoenen een uitkomst.
100 items

WINTER MOTORHANDSCHOENEN

Rij je ook in koude en natte weersomstandigheden, dan zijn winterhandschoenen voor de motor een uitkomst. Een dikke thermovoering zorgt ervoor dat dat je handen langer warm blijven en voorkomt tintelende vingers. Belangrijk bij winterhandschoenen is dat je ze warm aantrekt. Als jouw eigen handen een koude motorhandschoen moeten opwarmen, sta je namelijk al 1-0 achter. Daarnaast dienen winterhandschoenen voor de motor ruim te zitten. De stilstaande lucht in de handschoen zorgt namelijk voor de beste isolatie. Heb je geen buffer van stilstaande lucht en maak je contact met de handschoen, koelen je handen heel snel af op de motor. Je kan de best isolerende winterhandschoen aantrekken, maar is deze te klein, dan schiet het alsnog zijn doel voorbij en zal je geen warme handen op de motor houden.

Naast een dikke thermovoering is waterdichtheid erg belangrijk bij winterhandschoenen. Je hebt veel winterhandschoenen die standaard waterdichtheid zijn, maar je kan ook een een stapje verder gaan door te kiezen voor Gore-tex motorhandschoenen. Gore-tex handschoenen zijn extreem goed in het droog houden van jouw handen en het Gore-tex membraan heeft daarnaast een hoog ademend vermogen. Door zowel de hoge waterdichtheid en dit ademende vermogen blijven jouw handen langer warm op de motor.

Uiteindelijk zal je ook met winterhandschoenen op de motor koude handen kunnen krijgen. Ze zullen er voor zorgen dat dit proces langer duurt, alleen als je in de winter lang op de motor zit en het is koud en regenachtig weer, ook dan zal een winterhandschoenen geen garantie voor warme handen kunnen bieden. Het enige dat dan helpt is handvatverwarming of nog beter, verwarmde handschoenen voor op de motor.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese