menu
MOTORSLOT OUTLET

MOTORSLOT OUTLET

Wat voor motor je ook hebt, je wilt er graag op blijven rijden. Door de aanschaf van een goed motorslot kan je de kans verkleinen dat je motor gestolen wordt. Wellicht vind je een mooi motorslot in onze outlet collectie!
2 items

OUTLET MOTORSLOT

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5. Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets.  Welk ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over sloten voor je motor in de sale? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment van motorsloten in de sale kun je alles rustig even bekijken. Sloten voor de motor in de uitverkoop kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese