menu

SW-MOTECH

SW-Motech is hét merk op het gebied van tassen en bijbehorende accessoires voor motorrijders.
92 items

SW-Motech tassen en accessoires

In het assortiment van SW-Motech vind je onder andere zadeltassen, tanktassen, roltassen, dry bags, tankringen, bevestigingsstraps en andere handige accessoires voor motorrijders. De tassen en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor geschikt voor de motorrijder die hoge eisen aan zijn uitrusting stelt. Daarnaast is het plaatsen en loshalen van SW-Motech tassen zo gebeurd dankzij de gebruiksvriendelijke bevestigingsmogelijkheden. Met tassen en accessoires van SW-Motech kun je jaren vooruit.

 

Drybags van SW-Motech

De drybags van SW-Motech zijn enorm populair en dat is niet voor niets. De drybags zullen ervoor zorgen dat al je kleding en andere spullen droog op de volgende bestemming aan zullen komen. Zelfs wanneer het gedurende je gehele motorrit hard geregend heeft! Om die reden zijn de drybags van SW-Motech onmisbaar voor motorrijders die lange ritten af willen leggen. Je weet immers nooit helemaal zeker hoe het weer zal zijn. Het laatste wat je wil is dat je spullen nat worden tijdens het motorrijden. Drybags zijn in verschillende vormen en maten te krijgen. Sommige modellen zijn geschikt voor dag- of weekendtrips, terwijl je met andere SW-Motech drybags nog veel langer op pad kunt gaan. De waterdichte tassen zijn universeel en passen daardoor op bijna alle motorfietsen. Verder zijn aangebrachte reflectoren geen uitzondering waardoor je zichtbaarheid ook nog eens vergroot wordt.

 

SW-Motech zadeltassen, tanktassen en roltassen

Iedere motorrijder neemt andere spullen mee wanneer ze met de motor op pad gaan. Ook de lengte van de trip speelt hier uiteraard een grote rol in. SW-Motech heeft motortassen voor iedere motorrit. Zowel zadeltassen, tanktassen als roltassen vind je in verschillende maten en uitvoeringen. Sommige SW-Motech tanktassen hebben een inhoud van maximaal 10 liter en zijn daardoor zeer geschikt voor dagtrips waarbij je bijvoorbeeld wat drinken, snacks en een powerbank mee wil kunnen nemen. Verder zijn er SW-Motech zadel- en roltassen met een inhoud van meer dan 60 liter te krijgen. Perfect voor lange motorvakanties! Alle benodigde kleding zal hier zonder enige moeite in passen.

 

Bevestigingsmogelijkheden van SW-Motech tassen

De tassen van SW-Motech kunnen op verschillende manieren op je motor bevestigd worden. Universele drybags kun je bijvoorbeeld met banden aan je motor vastmaken. Dankzij het slimme ontwerp van de sluiting is het erg makkelijk om de drybags los te maken en opnieuw te bevestigen. Tanktassen worden voornamelijk met behulp van tankringen of magneten bevestigd. Welke tankring je nodig hebt, is afhankelijk van het type motor waarmee je rijdt. Voor het gebruik van een tanktas met magneten is het belangrijk dat de tank van je motor van staal is gemaakt. Verder is een magnetische sluiting universeel te gebruiken.

 

SW-Motech tassen en accessoires koop je bij Biker Outfit

Voor tassen en accessoires van SW-Motech moet je bij Biker Outfit zijn. Je kunt alle producten van SW-Motech eenvoudig online bestellen. Na het plaatsen van je bestelling, zullen wij ervoor zorgen dat je jouw nieuwe zadeltas, tanktas, drybag of accessoire zo snel mogelijk in huis hebt!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese