menu
GEHOORBESCHERMING

GEHOORBESCHERMING

Na het motorrijden last van oorsuizen of een piep in je oren? Dit komt door het lawaai waaraan je wordt blootgesteld. Het is belangrijk om je oren op de motor goed te beschermen. Of je nu elke dag op de motor rijd of af en toe een toertochtje maakt.
10 items

MOTOR GEHOORBESCHERMING

Met bijgaande collectie van gehoorbescherming kan je je protectie compleet maken. Heb je nog vragen of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorhelmen en oordoppen voor de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte welkom in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorhelmen en motor gehoorbescherming. Oordoppen voor de motor kun je bij ons ook eenvoudig online bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese