menu
PINLOCK

PINLOCK

Een pinlock is een insert aan de binnenzijde van je vizier die zorgt voor een stabiele luchtlaag. Net als dubbelglas in een woonhuis wordt het temperatuurverschil verkleint en is een beslagen vizier voorgoed verleden tijd!
81 items

MOTORHELM PINLOCK

Met bijgaande collectie van Pinlock inserts kan je je helm compleet maken. Heb je nog vragen of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorhelmen en accessoires kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorhelmen en kun je alles rustig even passen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese