menu
COMMUNICATIE & NAVIGATIE

COMMUNICATIE & NAVIGATIE

Bluetooth communicatie systemen verbinden je met jouw apparaten (en anderen). Lekker muziek wilt luisteren of bellen met je vrienden. Navigatiesystemen zijn uitermate geschikt als je plezierritjes wil rijden. Heb je beide, ben je helemaal compleet!
412 items

MOTORCOMMUNICATIE & NAVIGATIE

Tegenwoordig bestaan er vele bluetooth sets voor 2 tot 6 mensen die met elkaar op de motor rijden. Er zijn ook bluetooth sets voor motorrijders met hun passagier, deze zijn vaak goedkoper doordat de zender minder sterk is. De een wil enkel muziek luisteren en Flitsmeister horen, dan ander wil communiceren met anderen. En doe je dat dan in DMC of moet je 'doorklikken'? En wil je nog leuke extra's als een ingebouwde FM radio of MP3 ingang? De ontwikkelingen gaan snel. Wil je de meest actuele informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

De specificaties van bluetoothsystemen

Er zijn tegenwoordig vele bluetooth sets voor op de motor verkrijgbaar. De grote verschillen zitten in het feit of je wilt communiceren met anderen of enkel verbinding wilt maken met je telefoon en navigatie. En als je wilt communiceren met anderen, is dat dan van rijder naar passagier, of van rijder naar rijder? En hoe groot wil je de groep dan hebben? En wil je dan door elkaar heen kunnen praten, of switch je van de ene rijder naar de andere rijder?

De nieuwste bluetooth systemen zijn uitgerust met de meest actuele bluetooth software waardoor je meerdere apparaten tegelijk kan koppelen en gebruiken. Op vrijwel alle helmen kan je heel makkelijk bluetooth sets in- en opbouwen.

 

De specificaties van navigatiesystemen

Navigatie beleeft momenteel een omslag door. Kon je vroeger niet zonder TomTom of Garmin, tegenwoordig doet Google-Maps al heel veel. Waar gaat het naar toe, waar wil je dat jouw navigatie voor dient? Wil je gewoon snel op jouw bestemming aankomen? Of wil je een leuke kronkelroute? Laat je adviseren door onze specialisten!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over navigatie & communicatie op de motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast navigatie & communicatie voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie en kun je alles rustig even bekijken. Navigatie & communicatie voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese