menu
MOTORPAK HEREN

MOTORPAK HEREN

Wanneer je met hogere snelheden op de motor rijdt, is het raadzaam een leren motorpak aan te trekken. Een 1-delig pak is de beste keuze wanneer je regelmatig het circuit op gaat. Leren motorpakken zijn zeer slijtvast en daarom erg veilig.
41 items

Heren motorpak

Heren motorpakken bieden de beste bescherming tijdens het motorrijden. Om die reden worden 1-delige motorpakken van leer altijd op het circuit gebruikt. Sportieve motorrijders zweren bij het dragen van een nauwsluitend motorpak. Ook de minder sportieve rijders stappen steeds vaker op de motor met een heren motorpak. Een pak zorgt voor net wat meer veiligheid dan een losse jas en een broek.

Natuurlijk zitten er veel verschillen tussen heren motorpakken. De meeste pakken zijn van leer gemaakt, maar het is ook mogelijk om voor een textiel motorpak te kiezen. Wil je voor de veiligste optie gaan? Dan past een 1-delig heren motorpak van leer het beste bij jou.

 

1-delige en 2-delige motorpakken voor heren

Een belangrijk punt om goed over na te denken wanneer je een nieuw heren motorpak aan wil gaan schaffen: ga je voor een 1-delig of 2-delig motorpak? Eendelige heren motorpakken zijn nog veiliger dan de tweedelige variant. Het voordeel van een tweedelig motorpak is dat je de jas los kunt ritsen en gemakkelijk uit kunt trekken. Voor regelmatige bezoekers van het circuit is een eendelig motorpak essentieel. Voor sportieve dagtochten met de nodige pauzes kun je kiezen voor een tweedelig heren motorpak van leer.

 

Heren motorpakken van leer

Vrijwel alle heren motorpakken zijn van leer gemaakt. Toch zijn er sommige modellen die van textiel gemaakt zijn. Als je enkel naar de veiligheid kijkt kun je beter voor leder kiezen. Een leren motorpak biedt uitstekende bescherming voor motorrijders. Het materiaal is enorm slijtvast en daardoor zeer geschikt voor sportieve motorrijders. Op het circuit zie je natuurlijk ook niet voor niets iedereen met een leren motorpak rijden.

Leren motorpakken voor mannen zijn uiteraard speciaal gemaakt voor het motorrijden. Dit betekent ook dat een motorpak van leer niet fijn zal zitten wanneer je staat of loopt. Zodra je op de motor stapt, zul je merken dat het motorpak goed op je lichaam aansluit.

 

Motorpakken voor heren van Alpinestars, Dainese en REV’IT!

De meeste bekende motorkledingmerken hebben verschillende heren motorpakken in hun assortiment. Merken als Alpinestars, Dainese en REV’IT! hebben enorm veel keuze als het aankomt op heren motorpakken. De meeste heren motorpakken van deze merken zijn gericht op sportieve motorrijders. Nauwsluitende pakken van leer worden meestal gedragen door de eigenaren van een supersport motor of naked bike.

Op het eerste gezicht zullen de pakken van Alpinestars, Dainese en REV’IT! veel op elkaar lijken. Het doel van de heren motorpakken is immers ook altijd hetzelfde: het beschermen van jouw lichaam tijdens het motorrijden. Toch kunnen er veel verschillen tussen de motorpakken voor mannen zitten. Bepaalde motorpakken bieden meer bescherming voor de kritische delen van je lichaam en ook tussen de ventilatie opties kunnen verschillen zitten. Verder zijn sommige heren motorpakken voorbereid op of voorzien van een airbag.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese