menu
MOTORHANDSCHOENEN

MOTORHANDSCHOENEN

Je handen zijn ontzettend belangrijk, omdat je ze eigenlijk bij alles gebruikt. Je wilt ze daarom tijdens het motorrijden graag goed beschermen door het dragen van veilige motorhandschoenen.

Beste Deals

Shop hier onze favorieten!

555 items

Motorhandschoenen

Motorhandschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de outfit van motorrijders. Handschoenen voor motorrijders beschermen de volledige handen en vingers. Ook een deel van de polsen wordt door bepaalde motorhandschoenen goed beschermd. De knokkels worden vaak beschermd door protectiedelen van hard kunststof. Aan de binnenkant en op de vingers vind je veelal extra verstevigd materiaal. Dankzij de grip en het flexibele materiaal creëer je veel gevoel met je motor. Zo kun je de rem, koppeling en gashendel van je motor optimaal bedienen en profiteer je van maximaal comfort. Daarnaast zorgen motorhandschoenen er in de winter of tijdens koude periodes voor dat je handen warm blijven tijdens het motorrijden. Er zijn zelfs verwarmde handschoenen te krijgen!

 

Handschoenen voor motorrijders van REV’IT!, Alpinestars en Dainese

Motorhandschoenen van REV’IT!, Alpinestars, Five Gloves, Richa en Dainese zijn enorm populair onder motorrijders. Deze gerenommeerde merken bieden veel verschillende soorten motorhandschoenen aan. Zo heb je motorhandschoenen voor in de zomer of de winter, extra lange of juist korte modellen en handschoenen van leer of textiel. De stijl van de motorhandschoenen is ook nooit hetzelfde. Ga je voor sportieve handschoenen of zoek je iets met avontuurlijke kenmerken? Bij vrijwel alle merken uit ons aanbod heb je ook de keuze tussen waterdichte, winddichte en geventileerde motorhandschoenen.

 

Leren en textiele motorhandschoenen

Handschoenen voor motorrijders worden van verschillende materialen gemaakt. Leer en textiel worden het meest gebruikt, maar ook combinaties van leer en textiel, softshell en synthetisch leer kom je tegen. Leren motorhandschoenen zijn het meest slijtvast en zorgen voor een perfecte bescherming van je handen en vingers. Motorhandschoenen van leer worden dan ook veel gedragen door sportieve motorrijders. Op het circuit zie je iedereen met leren handschoenen rijden. Verder wordt leer soepel en gaat het zich naar jouw handen vormen waardoor de motorhandschoenen naar verloop van tijd nog fijner zullen zitten.

Textiele motorhandschoenen bieden een uitstekende bescherming en kunnen daarnaast over handige eigenschappen beschikken. Motorhandschoenen van textiel kunnen bijvoorbeeld luchtdoorlatend, ademend, waterdicht en winddicht zijn. Ideaal voor woon-werkverkeer rijders en voor tourrijders die veel kilometers door weer en wind maken.

 

Motorhandschoenen voor verschillende seizoenen

In Nederland heb je te maken met veel verschillende weertypes. Ieder seizoen vraagt om een ander type motorhandschoenen. Zo heb je luchtdoorlatende motorhandschoenen voor in de zomer en warme handschoenen voor in de winter. Ook midseason motorhandschoenen worden veel gebruikt. De midseason handschoen is geschikt voor zowel de lente als de herfst en kan water- en winddichte membranen bevatten.

 

De beste motorhandschoenen koop je bij Biker Outfit

Ben je op zoek naar nieuwe motorhandschoenen om je handen en vingers optimaal te beschermen? Koop je nieuwe handschoenen dan online bij Biker Outfit. Bekijk het uitgebreide aanbod met motorhandschoenen van merken als REV’IT!, Alpinestars, Five Gloves en Dainese. Daarnaast vind je nog veel meer merken in de webshop en natuurlijk in onze winkel.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese