menu
ZADELTAS

ZADELTAS

De naam doet het vermoeden, een zadeltas bevestig je aan je zadel. Onder een extra zadel of de budy-seat. Het voordeel is dat je geen gewicht op je lichaam draagt. Zadeltassen kunnen of recht op het zadel staan, of links en rechts naast het zadel hangen.
  63 items

  Zadeltas voor op de motor

   

  Het bevestigen van een zadeltas is een goede optie als je spullen op de motor mee wil nemen. Zadeltassen voor de motor plaats je, zoals de naam al aangeeft, op het zadel. Doordat ze op het zitje van de bijrijder bevestigd worden, merk je amper dat je met bagage rijdt. Zadeltassen hebben verschillende afmetingen. Er zijn bijvoorbeeld zadeltassen met een volume van 5 of 10 liter, maar als je echt veel spullen mee wil nemen kun je een model met een inhoud van meer dan 60 liter aanschaffen. Een zadeltas met zo’n grote inhoud is perfect voor lange trips met de motor. Kleding, schoenen, een toilettas en andere benodigdheden passen er met gemak in. Zo kun je met de motor stiekem toch heel wat spullen vervoeren. Ook de stijlen van de zadeltassen lopen uiteen. Voor ieder type motor is er wel een bijpassende zadeltas te vinden. 

   

  Waterdichte zadeltassen voor motorritten in de regen

   

  Wanneer je meerdere dagen met de motor op pad gaat, weet je nooit zeker wat het weer gaat doen. Natuurlijk wil je er voor zorgen dat alle spullen die je meeneemt droog blijven. Met een waterdichte zadeltas voorkom je natte spullen en kun je zorgeloos op pad met de motor. Onverwachte regenbuien zullen geen invloed hebben op je kleding en schoenen die in je waterdichte zadeltas zitten. Veel waterdichte zadeltassen beschikken over een handig oprolsysteem. Door de bovenkant van de tas als het ware op te rollen, zorg je ervoor dat er zelfs geen water via de opening van de zadeltas binnen kan komen. Dit soort zadeltassen worden ook wel roltassen genoemd. Maar let op: niet iedere roltas is ook gelijk een zadeltas. Naast waterdichte zadeltassen zijn er ook een hoop tassen met waterafstotende eigenschappen te verkrijgen. 

   

  Universele zadeltassen voor motoren

   

  Een universele zadeltas is voor vrijwel iedere motor geschikt. Universele tassen kunnen door middel van verschillende punten op je motor bevestigd worden, bijvoorbeeld door straps onder je zadel te plaatsen of door banden aan het frame van je motor vast te maken. Bijna alle motoren beschikken wel over een aantal punten waaraan je universele zadeltassen vast kunt maken. Dit maakt universele tassen ideaal voor motorrijders die eens in de zoveel tijd van motor wisselen. Ook wanneer je een motor huurt kun je altijd een universele zadeltas gebruiken om toch de nodige spullen mee te nemen. 

   

  De beste zadeltas voor de motor koop je bij Biker Outfit

   

  Als je op zoek bent naar een handige manier om je spullen met de motor te vervoeren, moet je zeker eens naar zadeltassen kijken. Zadeltassen zijn de perfecte manier om al je benodigdheden op de motor mee te nemen. Je hebt modellen met een inhoud van slechts enkele liters, zadeltassen waar meer dan 60 liter in past en alles daartussenin. Zo is er voor ieder type motorrijder of voor elke motortrip wel een geschikte zadeltas te vinden. Zadeltassen van merken als SW-Motech, Bagster, Kriega en vele anderen bestel je eenvoudig online via de webshop van Biker Outfit. 

  Merken waar we trots op zijn

  Alles onder 1 dak in Amsterdam!

  REV’IT
  Alpinestars
  Shoei
  HJC
  Scorpion
  Roof
  John Doe
  Pando Moto
  Cardo Systems
  Kriega
  Quad Lock
  Dainese