• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

BAGAGE

ZADELTAS

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
VOLUME
KLEUR
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR BAGAGE ZADELTAS

Op de motor is het soms lastiger spullen mee te nemen. Afhankelijk van hoeveel je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. En dan zoek je natuurlijk ook iets wat jij mooi vind. We hebben zadeltassen voor de motor in verschillende stijlen. Van sport, tour, cross, tot chopper en urban.

Je vind bij ons  een ruime keus aan motor zadeltassen in diverse prijsklassen, kwaliteiten en stijlen.

 

Eigenschappen van zadeltassen

Het bevestigen van een zadeltas gebeurd bij veel motoren onder een extra zadel of de budy-seat die los gehaald kan worden. Door middel van verstelbare banden kan de zadeltas onder het zadel bevestigd worden. Zadeltassen kunnen of recht op het zadel staan, of links en rechts naast het zadel hangen. Op deze manier behoudt je de mogelijkheid een passagier of extra bagage mee te nemen.

Zadeltassen zijn er in veel verschillende maten en volumes. Van veel zadeltassen kan je het volume vergroten door het openzetten van een rits, een soort van harmonica effect. De meeste zadeltassen zijn waterafstotend. Voor de wat heftigere regenbuien is soms een losse hoes bijgesloten. Mocht die er niet bij zitten zijn deze ook los verkrijgbaar.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze ruime collectie zadeltassen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier hangt ons gehele assortiment aan motor bagage.

Motorbagage en zadeltassen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat