menu
MOTORSLOT

MOTORSLOT

Wat voor motor je ook hebt, je wilt er graag op blijven rijden! Door de aanschaf van een goed slot kan je de kans verkleinen dat je motor gestolen wordt. Motorsloten zijn er in allerlei soorten, kwaliteiten, prijsklassen en ook beschikbaar met alarm.
79 items

Motorsloten

 

Elke motorrijder heeft wel een motorslot nodig, maar welk motorslot past het beste bij jou? Er zijn verschillende soorten en maten kettingsloten en schijfremsloten. Voor de verzekering is het verstandig om minimaal een ART 4 gekeurd slot aan te schaffen. Ook hebben wij een collectie aan handige accesoires om met een nog beter gevoel je motor en je spullen achter te laten. Zo zijn er bijvoorbeeld track & trace systemen waarmee je je motor ten alle tijden kunt volgen. Of bagage en helmsloten, zo zorg je er voor dat je ongestoord en ontspannen op een teras kunt zitten tijdens een welverdiende break. Wanneer je er thuis voor wilt zorgen dat je motor goed staat, kun je kijken voor een grond of muur anker. Daarnaast hebben we nog reminder kabels en andere accesoires, bijvoorbeeld om je motorslot netjes op te bergen.

 

Kettingslot

 

Veel verzekeraars hebben vastgelegd dat je minimaal een ART 4 gekeurd slot moet gebruiken. Vraag dit desnoods na bij je verzekering zodat je vervelende situaties gemakkelijk kan voorkomen. Wij hebben kettingsloten van merken zoals Abus, Hiplok, Luma en Oxford in ons assortiment. Het voordeel van een kettingslot is dat je je de ketting ergens aan vast kan maken. Hierdoor is het niet mogelijk om de motor op te tillen. Bij het uitkiezen van een kettingslot kun je kiezen uit verschillende lengtes, inclusief schijfremslot of met alarm.

 

Schijfremslot 

 

Naast een kettingslot hebben veel motorrijders ook een schijfremslot, door zijn compacte vorm is dit slot gemakkelijk mee te nemen op dag ritten of wanneer je met de motor gaat touren. Met de Granit Detecto van Abus kun je zelfs de kleur van je schijfremslot aanpassen aan de kleur van de motor, deze komt namelijk in veel verschillende kleuren. Netzoals bij kettingsloten, zijn er ook schijfremsloten met een alarm.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese