menu
MOTORHANDSCHOENEN HEREN

MOTORHANDSCHOENEN HEREN

Waar en wanneer je ook motorrijdt, je hebt enorm veel keuze uit ons uitgebreide assortiment heren motorhandschoenen. We willen dat je handen goed beschermd zijn en daarnaast dat je er op je best uitziet!
392 items

Motorhandschoenen voor heren

Iedere motorrijder heeft motorhandschoenen nodig. Heren motorhandschoenen zijn onmisbaar tijdens het motorrijden. Ze beschermen je vingers en je handen. Sommige heren motorhandschoenen zijn extra lang, waardoor ze ook in staat zijn om een deel van je polsen te beschermen. De meeste heren motorhandschoenen zijn voorzien van extra bescherming op de knokkels, vingers en in de handpalm. Bescherming op de knokkels is vaak van hard kunststof gemaakt.

Het comfort en de flexibiliteit van heren motorhandschoenen zorgt ervoor dat je jouw motor optimaal kan besturen. Door het dragen van motorhandschoenen heb je veel grip en gevoel met de motor, waardoor je de gas-, rem- en koppelingshendel eenvoudig kunt bedienen en veilig kunt motorrijden. Daarnaast zijn goede heren motorhandschoenen essentieel bij het warmhouden van je handen wanneer het buiten koud is. Wil je nooit meer last van koude handen hebben? Kies dan voor verwarmde heren motorhandschoenen!

 

Heren motorhandschoenen voor verschillende weertypes

Het weer in Nederland is nooit hetzelfde. De ene dag schijnt de zon en de volgende dag regent het. Voor motorrijders kan dit erg vervelend zijn, maar gelukkig kun je er goed op kleden. Door waterdichte heren motorhandschoenen te dragen, blijven je handen droog en kun je jouw motor op een comfortabele manier bedienen. Tijdens hogere temperaturen heb je meer baat bij luchtdoorlatende en goed ademende motorhandschoenen voor heren. Als je tijdens je motorrit met wisselvallig weer te maken hebt, zijn midseason motorhandschoenen voor mannen de ideale oplossing. Dit type motorhandschoen wordt veel gebruikt in de lente en de herfst. Perfect voor woon-werkverkeer en lange tourriten.

 

Leren en textiele motorhandschoenen voor mannen

De meeste heren motorhandschoenen worden van leer of textiel gemaakt. Ook een combinatie van beide materialen behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er nog handschoenen van softshell of synthetisch leer te krijgen. Leer zie je vooral terug bij sportieve motorrijders. Ook op het circuit wordt volop gereden met heren motorhandschoenen van leer. Leer is enorm slijtvast en biedt een uitstekende bescherming van je vingers, handen en eventueel polsen. Daarnaast zal het leer na een tijdje soepel worden waardoor de heren motorhandschoenen nog comfortabeler zullen gaan zitten.

Textiel is ook een uitstekend basismateriaal voor heren motorhandschoenen. Voor woon-werkverkeer en lange tourriten worden textiele motorhandschoenen veel gebruikt. Textiele heren motorhandschoenen beschikken vaak over handige eigenschappen, zoals een water- en winddicht membraan of een hoge mate van luchtdoorlatendheid. Daarnaast is textiel ook erg slijtvast en zorgt het voor de juiste bescherming van heel je handen.

 

Koop de beste heren motorhandschoenen bij Biker Outfit

Koop jouw nieuwe heren motorhandschoenen bij Biker Outfit. In ons enorme aanbod vind je merken als REV’IT!, Alpinestars, Dainese en Richa. Ook van minder bekende merken hebben we een hoop verschillende heren motorhandschoenen in ons assortiment. Je kunt je nieuwe motorhandschoenen eenvoudig online bestellen. Natuurlijk ben je ook welkom in de winkel om verschillende heren handschoenen te passen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese