menu
INTEGRAAL

INTEGRAAL

Integraalhelmen zijn geschikt voor alle type motorrijders, of je nu een toermotor, sportieve of retro motor rijdt. In de basis is een integraalhelm de veiligste en stilste in zijn soort, omdat de helmschaal uit één stuk wordt gemaakt.
332 items

Integraalhelm

Een motorhelm is onmisbaar wanneer je gaat motorrijden. Wil je rijden met een helm die de beste bescherming biedt? Kies dan voor een integraalhelm. Een integraalhelm heeft als groot voordeel dat ze uit één stuk vervaardigd zijn. Hierdoor zijn integraalhelmen zeer stevig en in staat om je gehele hoofd goed te beschermen. Veel sportieve motorrijders dragen een integraalhelm wanneer ze op de motor stappen. Ook op het circuit zie je iedereen met een integrale motorhelm rijden.

Net als bij alle andere soorten motorhelmen is de pasvorm van een integraalhelm enorm belangrijk. De integrale motorhelm moet goed bij de vorm van je hoofd passen. Niet iedere integraalhelm heeft dezelfde pasvorm, daarom is het aan te raden om meerdere modellen van verschillende merken te passen. Alleen op die manier vind jij een integrale motorhelm die perfect bij jou past.

 

Altijd goed zicht dankzij een integraalhelm met zonnevizier

Stap je vaak op de motor wanneer de zon zichzelf laat zien? Dan heb je vast wel eens gemerkt dat je zicht minder goed wordt wanneer de zon in je ogen schijnt. Vooral wanneer de zon laag staat, zul je last van het felle zonlicht kunnen krijgen. Een integraalhelm met een geïntegreerd zonnevizier is de perfecte oplossing. Op de momenten dat de zon in je ogen schijnt, maak je gewoon gebruik van het zonnevizier dat in je integrale motorhelm zit. Het zonnevizier is vaak met een schuifknopje naar beneden te halen. Tijdens het motorrijden, met je motorhandschoenen aan, kun je het zonnevizier eenvoudig bedienen. Ideaal!

 

Integrale motorhelmen van Shoei, Shark, HJC en andere merken

Bij Biker Outfit hebben we een enorm aanbod met integraalhelmen van verschillende merken. Bekende merken voor integraalhelmen zijn onder andere Shoei, Shark, HJC, Scorpion, AGV, Nolan en X-lite. Alle merken bieden verschillende modellen aan. Je hebt veel verschillende opties wanneer je op zoek bent naar een nieuwe integraalhelm. Kies je voor een ratel- of dubbel-D sluiting? Wil je een integrale motorhelm met of zonder zonnevizier? Verder zijn de gebruikte materialen en het gewicht belangrijke punten om naar te kijken wanneer je een nieuwe integraalhelm aan wil schaffen. Carbon is bijvoorbeeld lichter en sterker dan polycarbonaat. Wij geven je graag advies over de integraalhelmen van Shoei, Shark, HJC, Scorpion, AGV of een van onze andere merken. Zo zorgen we er samen voor dat jij de weg op gaat met een integraalhelm die perfect bij jou past!

 

De beste integraalhelm koop je bij Biker Outfit

Als je op zoek bent naar de beste integraalhelm, zit je goed bij Biker Outfit. Kijk rustig rond in de webshop of kom eens langs in de winkel om onze integrale motorhelmen te passen. De specialisten van Biker Outfit staan altijd klaar om je op weg te helpen. Weet je al welke integraalhelm je wil hebben? Bestel ‘m dan eenvoudig online!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese