menu
VERWARMDE ONDERKLEDING

VERWARMDE ONDERKLEDING

Als het dan zo koud wordt dat niets meer helpen tegen de kou, is de enige optie nog verwarmde onderkleding. Het grote voordeel is dat verwarmde onderkleding jou behaaglijk en dus veilig op de motor laat rijden.
8 items

VERWARMDE MOTOR ONDERKLEDING

Het grote voordeel van verwarmde onderkleding is dat de buitenzijde van het lichaam wordt verwarmd. Daar waar de koude wind tegen jouw motorkleding aan komt. Als het zo koud wordt dat niets meer voldoende is tegen de kou, zal enkel verwarmde onderkleding je door de koude winterdag helpen.

Verwarmde onderkleding zijn soms ook voorzien van een waterdicht en ademend membraan zodat je lichaam ook droog blijft. Tegenwoordig is de meeste verwarmde onderkleding voorzien van een losse accu.

De temperatuur van verwarmde onderkleding is in te stellen op een aantal standen (low-medium-high). Hoe hoger de stand hoe sneller de accu leeg loopt.

 

Welke types verwarmde onderkleding zijn er?

Het laden van verwarmde onderkleding kan op twee manieren plaatst vinden. Verwarmde onderkleding voor op de motor kan via een kabel rechtstreeks op de accu van de motor worden aangesloten. Jouw verwarmde onderkleding krijgt zo permanent voeding. Daarnaast bestaat er ook verwarmde onderkleding die werken op een accu. Dan kan de verwarmde onderkleding draadloos worden gebruikt. De accu loopt natuurlijk wel leeg, dus na een aantal uren gebruik zal je deze weer moeten laden.

 

Welke producten bestaan er in verwarmde onderkleding?

Verwarmde onderkleding kent veel type producten. Naast de bekendere verwarmde motorhandschoenen bestaan er ook verwarmde motorsokken, verwarmde motorjassen, verwarmde motorshirts, verwarmde binnenjassen, verwarmde binnenbroeken, verwarmde bodywarmers en verwarmde broeken. Je kan het zo gek niet bedenken!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese