menu
MOTOR ONDERKLEDING

MOTOR ONDERKLEDING

Tijdens het rijden wil je warm en droog blijven op je lichaam. Motor onderkleding zorgt ervoor dat je niet gaat transpireren of warm blijft. Het is dus belangrijk om tijdens warme én koude dagen het meest geschikte type onderkleding aan te trekken.
121 items

Onderkleding voor op de motor

Motor onderkleding is een essentieel onderdeel van iedere motoroutfit. Met onderkleding zorg je ervoor dat je lichaam warm of juist koel blijft en niet snel gaat transpireren. Er zijn veel verschillende soorten onderkleding voor motorrijders te krijgen. Nauw aansluitende longsleeves en broeken zijn enorm populair, maar ook een paar goede sokken, onderhandschoenen, koelvesten en windbrekers mogen niet ontbreken. De shirts en broeken kunnen onder alle motorpakken gedragen worden. Dit type thermokleding wordt vooral veel gebruikt door sportieve motorrijders die met een leren motorpak rijden. Het aantrekken van een leren motorpak gaat vele malen eenvoudiger wanneer je strakke onderkleding draagt. Goed om te weten is dat motor onderkleding niet als protectie dient, maar juist zorgt voor extra comfort tijdens het motorrijden.

 

Motor onderkleding voor de winter en de zomer

Thermokleding voor in de winter zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft op dagen met lage temperaturen. Je draagt de winter onderkleding simpelweg onder je motorpak, jas of broek en zult direct merken dat je het minder snel koud krijgt. Ook een paar warme en hoge sokken mogen niet ontbreken wanneer je in de winter op de motor stapt. Als je vaak last van koude handen hebt, kun je ervoor kiezen om dunne onderhandschoenen in combinatie met je reguliere motorhandschoenen te dragen.

 

Motor onderkleding is echter niet enkel en alleen geschikt voor het motorrijden in de winter. Ook tijdens hoge temperaturen komt motor thermokleding goed van pas. Deze zomer onderkleding is speciaal ontwikkeld om je lichaam koel te houden in de zomer. Het helpt om transpiratie te voorkomen of te verminderen. Voor circuitrijders en andere motorrijders die het snel warm krijgen, is een koelvest de beste optie. Ook verkoelende vesten passen zonder problemen onder je reguliere motorkleding.

 

Onderkleding van REV’IT!, Alpinestars en F-Lite

De meeste motorkleding merken bieden ook onderkleding aan. Zo vind je bijvoorbeeld motor onderkleding van gerenommeerde merken als REV’IT!, Alpinestars en Dainese. Daarnaast hebben we ook onderkleding voor motorrijders van F-Lite, Sixs, Inuteq en nog veel meer merken in ons assortiment. De motor onderkleding van REV’IT!, Alpinestars en Dainese is perfect te combineren met een motorpak van dezelfde merken, maar kan natuurlijk ook met andere merken gedragen worden. Inuteq is een bekende naam op het gebied van verkoelende motorkleding. Vergeet niet om motor onderkleding van verschillende merken met elkaar te vergelijken om erachter te komen welke kleding het beste bij jouw manier van motorrijden past.

 

Warme of verkoelende motor onderkleding koop je bij Biker Outfit

Voor warme of verkoelende onderkleding voor dames en heren moet je bij Biker Outfit zijn. Dankzij het uitgebreide aanbod met motor onderkleding van verschillende merken kunnen we je zeker helpen met het vinden van een passende set. Longsleeves, shirts, broeken, jasjes, koelvesten en onderhandschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de outfit van motorrijders. Voor ieder seizoen is er passende motor onderkleding te vinden. Je kunt de motor onderkleding van Biker Outfit online bestellen, maar langskomen en verschillende kledingstukken in de winkel vergelijken is uiteraard ook mogelijk. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese