menu
MIDLAYER

MIDLAYER

Voor koudere weertypes zijn er verschillende mid-layers te koop. Is het fris op de motor, kies dan een gewatteerde mid-layer. Wordt het echt koud, neem dan een mid-layer met windstopper of waterdicht membraan.
23 items

MOTOR MID-LAYERS

Op je motor ben je niet tot nauwelijks in beweging en vang je veel wind. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel afkoelt. Met name in de winter. Mid-layers voor op de motor zorgen ervoor dat je lekker warm blijft. Rijd jij dagelijks naar werk of maak je lange ritten? Dan komen mid-layers goed van pas in jouw kledingkast. In ons collectie vind je mid-layers voor de motor van diverse typen en merken. We hebben onder andere de Alpinestars, Dainese en REV'IT midlayers.

 

Motorrijden in de kou

Als het kwik daalt stalt een deel van de motorrijders hun motor in de garage. Maar het grootste deel gaat gewoon lekker door met motorrijden. De Nederlandse winters zijn redelijk zacht, toch kan het op een motor aardig koud worden. Zeker als je lange ritten maakt, kan het oncomfortabel koud worden op je motor. Voorkom dit dan ook met een goede mid-layer voor op de motor! Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor de koudere maanden en is dan ook beter in staat om je warm te houden dan casual kleding.

 

De pasvorm van motor mid-layers

Mid-layers kunnen zowel onder een textiel motorjas als onder een leren motorjas gedragen worden. Onder een textiele motorjas mag de mid-layer wat losser zitten. Draag je een sportieve leren motorjas, dan is het beter dat het mid-layer ook strak op het lichaam zit.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese