menu
HOODIE, SHIRT & VEST OUTLET

HOODIE, SHIRT & VEST OUTLET

Zag je er vroeger als motorrijder ongeveer uit als een marsmannetje, kan je tegenwoordig van je motorfiets afstappen alsof je je normale kleding aan hebt. En nu ook voordeliger in onze outlet motorhoodies, shirts & vesten!
12 items

OUTLET MOTOR HOODIE, SHIRT & VEST

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual motorjassen, casual motorshirts en casual motorvesten boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende motorkleding zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van casual motorkleding

De pasvorm van een casual motorkleding is wat losser dan de reguliere motorkleding. Om de casual uitstraling te behouden zal je ook minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers tegenkomen op een casual motorjas of casual motorbroek. Je wilt namelijk dat het zo veel mogelijk oogt als je normale kleding. Het doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort.

 

Casual motorkleding materialen

Casual motorkleding wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele motorpakken. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit en comfort van casual motorkleding

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van casual motorkleding niet minder dan de bekende textiele motorkleding. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

Ook qua comfort komt casual motorkleding in verschillende varianten, gelijk de reguliere textiele motorkleding. Zo heb je 2-laags, 3-laags en gelamineerde casual motorkleding. En ook bestaat er casual motorkleding met het Gore-Tex membraam. Dus voor iedere rijder en bij ieder weertype kan je tegenwoordig dus ook casual gekleed op de motor rijden.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie casual motorkleding kunnen we elke casual motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit motorpak. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste casual motorkleding voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je motorkleding.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese