menu
MOTOR ONDERKLEDING OUTLET

MOTOR ONDERKLEDING OUTLET

Tijdens het rijden wil je warm en droog blijven op je lichaam. Motor onderkleding zorgt ervoor dat je niet gaat transpireren of warm blijft. Hier vind je motoronderkleding voor minder!
18 items

OUTLET MOTOR ONDERKLEDING

Op je motor ben je niet tot nauwelijks in beweging en vang je veel wind. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel afkoelt. Je zoekt dus iets dat jou arm houdt. Motor onderkleding kan er tevens voor zorgen dat je niet gaat transpireren door warmte en vocht snel naar buiten af te voeren. Rijd jij dagelijks naar werk of maak je lange ritten? Dan komt motor onderkleding en motor thermokleding goed van pas in jouw kledingkast. In ons collectie vind je onderkleding voor de motor bestaande uit tops, broeken, pakken, onderhandschoenen, sokken, koelvesten en verwarmde onderkleding. We hebben onder andere de Alpinestars Ride Tech collectie. Maar natuurlijk ook de onderkleding uit collecties van REV'IT, Halverssons en Dainese!

 

Motorrijden in de kou

Als het kwik daalt stalt een deel van de motorrijders hun motor in de garage. Maar het grootste deel gaat gewoon lekker door met motorrijden. De Nederlandse winters zijn redelijk zacht, toch kan het op een motor aardig koud worden. Zeker als je lange ritten maakt, kan het oncomfortabel koud worden op je motor. Voorkom dit dan ook met goede onderkleding voor op de motor! Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor lange tochten en is dan ook beter in staat om je warm te houden dan casual kleding.

 

Motorrijden op warme dagen

Voor de warme dagen is er thermo kleding ontworpen om je koel te houden. Het klinkt misschien onlogisch, maar draag je geen onderkleding onder je motorpak, zal je meer gaan transpireren. Warmte en vocht zal met speciaal ontwikkelde motor onderkleding voor warme dagen namelijk snel naar buiten worden afgevoerd. Daarnaast beweeg je veel makkelijk in je motorpak doordat je huid niet gaat plakken aan je leren pak.

 

Verschillende soorten motor thermo- en onderkleding

Naast de aanschaf van verwarmde handschoenen, handvat verwarming en goede winter motorlaarzen houd je je lichaam warm met motor onderkleding. Deze kleding kan bestaan uit thermokleding speciaal gemaakt voor op de motor. Dit dunne laagje stof zorgt ervoor dat je met onderkleding op de motor je lichaamstemperatuur op de juiste hoogte houdt. Goede integraal helmen zijn een stuk warmer dan jet helmen, de keuze voor een winterhelm is dan ook duidelijk.

Naast onze thermokleding hebben we ook motor onderkleding die wordt verwarmd door middel van batterijen packs. Hierdoor kun je met onderkleding op de motor tot wel 7 uur verwarmd rijden.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese