menu

REV'IT HANDSCHOENEN

Rev'it is toonaangevend in motorkleding, maar ook hun handschoenen collectie is indrukwekkend. De collectie is enorm breed en dekt alle segmenten zoals tour, race, urban en cross motorhandschoenen.
88 items

Motorhandschoenen van REV’IT!

 

REV’IT! heeft een enorm brede collectie met handschoenen voor motorrijders. Handschoenen van REV’IT! beschermen je handen, vingers en eventueel een deel van je polsen. Als de handschoenen van REV’IT! wat langer zijn, kunnen ze je polsen beter beschermen. Ook heb je de keuze voor korte motorhandschoenen van REV’IT!. Ideaal wanneer het buiten erg warm is.

 

Motorhandschoenen van REV’IT! zijn voorzien van verschillende vormen van protectie. Denk bijvoorbeeld aan extra verstevigingen op de handpalmen en vingers. De knokkels worden vaak beschermd door harde protectie delen van TPU. Naast het bieden van de nodige bescherming zijn handschoenen van REV’IT! ook ontworpen om je handen warm, of juist koel, te houden. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van een dunne of dikke thermovoering. Andere REV’IT! handschoenen zijn geperforeerd of geventileerd. Vergeet ook niet dat je de mogelijkheid hebt om waterdichte REV’IT! motorhandschoenen te dragen. Een handschoen met een Gore-Tex membraan voorkomt dat je natte handen zult krijgen tijdens het motorrijden. Voor ieder type motorrijder is er wel een geschikte handschoen van REV’IT! te vinden. Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende stijlen: sport, sport-tour, tour, adventure, urban en classic!

 

REV’IT! motorhandschoenen voor in de zomer

 

In de zomer mag een paar met REV’IT! motorhandschoenen niet ontbreken. De zomer handschoenen van REV’IT! zullen je handen van de nodige verkoeling voorzien tijdens het motorrijden. Zomer handschoenen van REV’IT! zijn geventileerd of geperforeerd. Beide opties zorgen ervoor dat de rijwind je handen koeler houdt. Hierdoor krijg je veel minder snel last van zweethanden en kun je comfortabel op je motor blijven rijden. De mate van ventilatie verschilt uiteraard per type handschoen. Sommige modellen bieden extra veel ventilatie en zijn daardoor geschikt voor mensen die snel warme handen krijgen.

 

Verwarmde winter handschoenen van REV’IT!

 

Als je ook in de winter op de motor stapt, weet je als geen ander hoe snel je last van koude handen kunt krijgen. Met winterhandschoenen van REV’IT! houd je jouw handen zo lang mogelijk warm. REV’IT! winter motorhandschoenen zijn voorzien van een dikke thermovoering. Wil je nog een stapje verder gaan omdat je snel last van koude handen krijgt? Dan kun je verwarmde handschoenen van REV’IT! dragen. Als je handschoenen met verwarming of met een dikke thermovoering op sommige momenten toch net wat te warm zijn, bijvoorbeeld tijdens de herfst, kun je ook kiezen voor een dunne thermovoering.

 

Koop je nieuwe REV’IT! handschoenen bij Biker Outfit

 

Met motorhandschoenen van REV’IT! weet je zeker dat je jouw handen de optimale bescherming biedt. Slijtvaste materialen, harde protectie delen en verstevigingen zullen je handen beschermen op de momenten dat het nodig is. REV’IT! motorhandschoenen kun je eenvoudig online bestellen. Wij zullen ervoor zorgen dat je je nieuwe handschoenen van REV’IT! snel kunt gaan dragen. Als je niet weet welke maat je nodig hebt, ben je natuurlijk altijd welkom om verschillende modellen te passen in onze winkel. We laten je graag de verschillen tussen de modellen zien.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese