menu

KRIEGA

Kriega heeft een passie voor het ontwerpen van de beste bagage oplossingen voor motorrijders en geloven dat een goed design en stijl voorop staan.
120 items

Kriega motorbagage

 

Slechts een handvol bedrijven zijn experts in het produceren van bagage systemen speciaal voor motorrijders. Kriega is hiervan, zeker in Europa, verreweg de bekendste. Verwacht geen rugzak of zadeltas voor een paar tientjes, maar verwacht een oerdegelijk, veelzijdig en tijdloos product dat jaar in jaar uit meegaat, ongeacht de kilometers die je maakt.

 

Ontstaan Kriega

 

Al in 2000 verbaasden Dom Longman en Michael Cottam zich over het gebrek aan hoogwaardige, goed ontworpen bagage voor motorrijders en besloten ze een kans te wagen in dit gat van de markt. Het doel vanaf dag 1 was om een ​​reputatie op te bouwen met simpelweg de beste producten denkbaar op basis van vakmanschap en kwaliteit. De eerste Kriega-rugtas bleek bijna het dubbele van de verkoopprijs van concurrerende alternatieven. Niettemin zijn er sindsdien geen concessies gedaan om omwille van een lagere adviesprijs een minder product af te leveren.

 

Waar de naam Kriega vandaan komt? Het merk begon eigenlijk met de naam Krug. Toen de eerste partij Krug-producten arriveerde, kwam er ook een brief over inbreuk op het handelsmerk van Krug-champagne. Niet de beste start! Het merk veranderde al snel in Kriega, maar bleef het direct herkenbare K-logo gebruiken.

 

Product aanbod

 

Sinds 2000 is niet alleen de reputatie van Kriega gegroeid maar ook het productaanbod.
Kriega is nu beschikbaar in meer dan 40 landen wereldwijd. “Good design matters”, is de filosofie van Kriega. Rev’it, uit Nederland denkt er toevallig precies hetzelfde over en besloot om in samenwerking met Kriega een bagagecollectie te ontwikkelen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese