menu

SCORPION

Scorpion is een van de beste en bekendste merken als het aankomt op motorhelmen. Het merk maakt zowel budgetvriendelijke helmen als motorhelmen die aan de allerhoogste eisen voldoen.
189 items

Scorpion helm

Zowel beginnende als doorgewinterde motorrijders kunnen bij Scorpion terecht voor een nieuwe motorhelm. Het aanbod van Scorpion is enorm. Zo hebben ze onder andere integraalhelmen, systeemhelmen, jethelmen en adventure helmen. Ook voor een compleet nieuwe binnenvoering of vervangend vizier zit je goed bij Scorpion. De motorhelmen van Scorpion zijn voorzien van unieke prints of effen kleuren, beschikken over een stevige ratelsluiting of dubbel-D sluiting en worden geleverd met of zijn voorbereid op het plaatsen van een Pinlock vizier. Bij Scorpion worden veiligheid, comfort en gemak op een uitstekende manier gecombineerd.

 

Carbon motorhelmen van Scorpion

Carbon is een perfecte basis voor een motorhelm. Scorpion heeft veel motorhelmen ontworpen die van carbon gemaakt zijn. Het materiaal is enorm licht en tegelijkertijd zeer sterk. Met een carbon motorhelm van Scorpion kun je zonder problemen lange ritten met de motor maken, terwijl je van maximale bescherming profiteert. Naast carbon motorhelmen biedt Scorpion ook helmen van fiberglas en polycarbonaat aan. Fiberglas is net als carbon enorm robuust en licht, maar carbon is over het algemeen net wat sterker. Polycarbonaat is zwaarder en minder stevig, maar alsnog zeer veilig en ook een stuk goedkoper. Scorpion helmen van polycarbonaat worden om deze redenen vaak door scooterrijders gedragen.

 

Scorpion systeemhelmen en integraalhelmen

 De integraalhelmen en systeemhelmen van Scorpion zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Integraalhelmen zijn de veiligste optie en worden dan ook veel gedragen door sportieve motorrijders. Op het circuit zul je enkel integraalhelmen zien, waaronder veel exemplaren van Scorpion. Een systeemhelm van Scorpion biedt meer gemak en comfort doordat je het kinstuk open kunt klappen. Dit is erg fijn wanneer je de rijwind op je gezicht wil voelen of even met iemand wil praten wanneer je stilstaat. Zowel bij systeemhelmen als bij integraalhelmen van Scorpion heb je enorm veel keus tussen verschillende uitvoeringen.

 

Scorpion vizieren en binnenvoeringen 

 Naast helmen biedt Scorpion ook andere benodigdheden en accessoires aan. Je kunt het vizier van de Scorpion motorhelmen eenvoudig vervangen door een ander exemplaar. Hierdoor kun je de helm helemaal eigen maken. Vervang het transparante of donker getinte vizier voor een kleurrijk, spiegelend vizier en je creëert een compleet andere uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om de binnenvoering van je Scorpion helm te vervangen. Scorpion biedt complete sets en losse onderdelen aan waardoor je jouw helm op een eenvoudige manier van een frisse binnenvoering kunt voorzien.

 

Koop je nieuwe Scorpion helm bij Biker Outfit

Als je op zoek bent naar een nieuwe motorhelm, is een exemplaar van Scorpion een zeer goede keuze. Scorpion heeft voor ieder wat wils. Dankzij het enorme aanbod zul je altijd wel een Scorpion helm vinden die goed bij jou past. Aangezien de pasvorm van een motorhelm enorm belangrijk is, adviseren we je graag in onze winkel. Uiteraard is het ook mogelijk om de Scorpion motorhelmen via onze webshop aan te schaffen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese