• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

HJC

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
SEIZOEN
VENTILATIE
TYPE
SLUITING
EIGENSCHAPPEN
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

HJC HELM

De ondertitel van HJC helmen is “Nr 1 in The World”. Sinds 1971 worden er miljoenen helmen op jaarbasis geproduceerd, onder eigen merknaam of voor anderen. HJC wordt vertegenwoordigd door de grootste coureurs in Moto GP, Superbike en cross GP's. Het high-end assortiment R-PHA glasvezel integraal helmen of systeemhelmen biedt een ongeëvenaarde "prijs-kwaliteitverhouding" en kan gemakkelijk concurreren met tophelmen in hogere prijssegmenten van concurrerende merken. 

HJC heeft 4 productiefaciliteiten, het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Korea. Als een van de weinige fabrikanten heeft HJC zijn eigen windtunnel faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling van hun producten. Hier kunnen geavanceerde technieken, testen en verbeteringen worden doorgevoerd om zo de grootst mogelijke stabiliteit, optimale ventilatie met een zo laag mogelijk trillingsniveau, minimaal windgeruis en luchtweerstand te bereiken. HJC neemt zijn claim om wereldwijd nummer 1 te zijn zeer serieus. Zowel instaphelmen als R-PHA high-end modellen ondergaan compromisloze testmethoden om een ​​topproduct met bijbehorende toptechnologie te garanderen.

Highlight voor echte Marvel fans zijn de HJC R-PHA 11 Venom II of HJC R-PHA 11 Anti Venom motorhelmen.

 

Waarom een HJC helm?

Kijk maar eens om je heen en je ziet dat enorm veel motorrijders met HJC helmen rijden. Dat is niet gek natuurlijk, HJC motorhelmen mag zich “Nr 1 in the world” noemen. Een HJC integraalhelm kun je al vanaf instapprijzen aanschaffen. Ook een HJC systeemhelm is zeer populair en in diverse prijssegmenten verkrijgbaar. In het hogere glasfiber segment kun je een HJC RPHA helm overwegen. De HJC RPHA 11 integraalhelm bijvoorbeeld is superlicht en zeer comfortabel. De HJC RPHA 90 S systeemhelm is een van de lichtste systeemhelmen met zonnevizier en pinlock. Biker Outfit is een van de grootste HJC dealers in Nederland en informeert je graag over de mogelijkheden.

Chat