menu
MOTORJEANS & MOTOR LEGGING

MOTORJEANS & MOTOR LEGGING

Motorjeans lijken op gewone spijkerbroeken, maar zijn ze ook nog eens ontzettend veilig. Verkrijgbaar in vele modellen, zoals de populaire slim fit motorjeans. En dan hebben we het nog niet eens over de motorleggings en motorjeggings voor dames gehad!
204 items

Motorjeans en motor leggings

Motorjeans en motor leggings zijn perfect voor motorrijders die met een casual outfit op de motor willen stappen. Motorjeans zijn vrijwel niet te onderscheiden van gewone spijkerbroeken. Toch zit er een groot verschil tussen motorjeans en spijkerbroeken van een reguliere kledingwinkel. Motorjeans bieden de bescherming die je als motorrijder nodig hebt. De spijkerbroeken voor motorrijders zijn gemaakt van slijtvast materiaal zoals kevlar of cordura. Daarnaast zijn de meeste motorjeans voorzien van impact absorberende protectoren op de knieën en de heupen.

Voor motor leggings geldt hetzelfde: motor leggings bieden de juiste bescherming voor motorrijders doordat ze van slijtvast materiaal gemaakt zijn en beschikken over de nodige harde protectoren. Sommige motor leggings kun je onder een reguliere broek dragen waardoor je helemaal niet ziet dat je beschermende motorkleding draagt. Naast dat motorjeans en motor leggings niet opvallen, zitten ze ook nog eens enorm comfortabel. Een paar motorjeans of motor leggings mag niet ontbreken in jouw kledingkast!

 

Casual motoroutfit met een slijtvaste motorbroek

Met een beschermende casual outfit op de motor stappen wordt steeds populairder. Een casual motoroutfit, waar een slijtvaste motorbroek onderdeel van is, kun je gewoon dragen wanneer je even niet aan het motorrijden bent. Ideaal voor een tussenstop op het terras of wanneer je met de motor naar het werk rijdt. Het comfort van motorjeans is hoog. Daarnaast is een slijtvaste motorbroek perfect te combineren met casual motorschoenen en een stoer motorjack.

 

Motorjeans bieden een uitstekende bescherming

Je hebt de keuze uit single layer en double layer motorjeans. Bij single layer bestaan de broeken uit één laag waarbij het beschermende materiaal in de rest van de stof verweven is. Double layer broeken bestaan uit twee lagen: de ene laag is gemaakt van regulier spijkerstof, terwijl de tweede laag bijvoorbeeld uit kevlar of cordura is vervaardigd. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende klassen: A, AA en AAA. De AAA-klasse motorjeans zijn de veiligste keuze. Deze beschermende spijkerbroeken bieden de beste bescherming voor motorrijders.

 

Motor spijkerbroeken van REV’IT!, PMJ, Bull-it, Pando Moto en John Doe

Spijkerbroeken voor motorrijders vind je van veel verschillende merken. Bekende merken op het gebied van motorjeans zijn REV’IT!, PMJ, Bull-it, Pando Moto en John doe. Daarnaast zijn er nog tientallen andere merken die motorjeans en motor leggings ontwikkelen. Bij Biker Outfit zul je altijd een beschermende spijkerbroek of legging vinden die helemaal bij jou past. Motorjeans en motor leggings worden voor zowel dames als heren gemaakt. Iedereen kan met een casual outfit, die de juiste bescherming biedt, op de motor stappen.

 

De beste motorjeans koop je bij Biker Outfit

Iedere motorrijder die graag met een casual outfit op de motor stapt, heeft een goede motorjeans nodig. Bij Biker Outfit hebben we een enorm assortiment met motorjeans van verschillende A-merken. Zowel voor dames als heren. Bekijk de modellen op onze webshop of kom eens langs in onze motorkledingwinkel om de motorjeans en -leggings te passen. Tip: als je op zoek bent naar een beschermende motor onderlegging, raden we je aan om een gewone broek aan te doen die je over de onderlegging heen wil gaan dragen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese