menu
MOTORJEANS & MOTOR LEGGING

MOTORJEANS & MOTOR LEGGING

Motorjeans lijken op gewone spijkerbroeken, maar zijn ze ook nog eens ontzettend veilig. Verkrijgbaar in vele modellen, zoals de populaire slim fit motorjeans. En dan hebben we het nog niet eens over de motorleggings en motorjeggings voor dames gehad!
198 items

MOTORJEANS & MOTOR LEGGING

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk motorbroeken meer aan. Met de opkomst van de casual motorjeans boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de bekende textiele motorbroeken zoals we die al jaren kennen. De pasvorm van een motorjeans is gelijk aan je normale jeans.

Om de casual uitstraling te behouden zal je wel minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers die je op een reguliere textiele motorbroek wel zal terugvinden. Motorjeans doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort. Tegenwoordig zijn alle modieuze modellen beschikbaar van verschillende fabrikanten. Van slim fit, tapered fit, regular fit, loose fit tot de motorleggings en motorjeggings voor dames.

 

Casual motorjeans materialen

Casual motorjeans, motorleggings en motorjeggings wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele motorkleding. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit van casual motorjeans

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van casual motorjeans, motorleggings en motorjeggings, niet minder dan de bekende textiele motorkleding. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese