menu
MOTORJAS HEREN

MOTORJAS HEREN

Als je motor rijdt is een goede motorjas belangrijk. Een heren motorjas moet ten eerste bescherming geven. Maar daarnaast wil je dat een motorjas er ook nog leuk uitziet. In ons assortiment hebben we dan ook verschillende stijlen motorjassen voor heren.
335 items

HEREN MOTORJASSEN

Een goede heren motorjas is essentieel als je motor rijdt. Het zorgt namelijk voor bescherming en veiligheid, moet comfortabel zijn, maar ook bij je passen. De keuze voor een heren motorjas is daarom erg persoonlijk. Het heeft alles te maken met de manier waarop je je motor gebruikt en wat je wil uitstralen. We hebben dan ook een ruime keuze en iedere man kan bij ons terecht voor een mooie en veilige heren motorjas.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een heren motorjas. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Welk type heren motorjas past bij jou?

Biker Outfit heeft een heel divers aanbod heren motorjassen in collectie. Zo hebben we leren heren motorjassen die heel klassiek ogen zijn en gemaakt zijn van dik leer. Ook verkopen we Gore-Tex motorjassen voor mannen. Dus zowel de sportieve rijder als tourrijder kan bij ons een passende motorjas voor heren vinden.

Als je de keuze voor een motorjas maakt, moet je niet alleen kijken naar het soort materiaal. Een heren motorjas kopen heeft ook alles te maken met het gebruik van de motor. Ben je een sportieve rijder, een tourrijder of gebruik je je motor voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld je werk? De keuze voor de lengte en het materiaal van de jas hebben hier namelijk mee te maken.

 

De verschillende soorten heren motorjassen

Als je sportieve rijder bent, raden wij je aan om een korte jas te nemen. In een sportieve houding zit een lange jas namelijk niet lekker. Als je een tourrijder bent of je gebruikt je motor voor dagelijks gebruik, is een lange jas wel aan te raden. Een lange jas dekt namelijk je rug volledig af. Wij raden in dat geval ook een wind- en waterdichte variant aan, voor optimaal comfort.

Onze motorjassen voor heren komen in vele modellen en varianten. Voor de winter hebben we ook wind- en waterdichte heren motorjassen die voor optimaal comfort zorgen. Bij elk seizoen van het jaar kun je bij Biker Outfit terecht voor een andere jas. Zoals ieder van ons een winterjas en een zomerjas in de kast heeft hangen, is het prettig om ook voor het motorrijden minstens twee jassen te hebben. All season heren motorjassen zijn een makkelijke aankoop, maar voor de motorrijder die elke dag rijdt misschien niet voldoende. Het is dan ook niet raar dat we heren motorjassen verkopen voor de lente, herfst, zomer en winter. Een warme textiele heren motorjas is heerlijk in de winter, terwijl een leren doorwaai motorjas voor mannen bij hoge temperaturen misschien juist de voorkeur heeft.

 

Materialen van de heren motorjas

De keuze voor een bepaalde heren motorjas komt neer op het design, de kwaliteiten en het materiaal van deze bepaalde jas. Bij de heren motorjassen kun je kiezen uit jassen van leer, slijtvaste denim en textiel.

Kevlar / slijtvaste denim

Kevlar is een slijtvaste stof, vaak gecombineerd met denim stof. Motorjassen in Kevlar lijken daarom op spijkerjassen, maar ze beschermen dan wel een heel stuk beter dan dat.

Textiel

Een textiele heren motorjas is een stuk soepeler dan een leren heren motorjas. Door textiel heb je ook meer beweegruimte en kun je nog eigen casual kleding onder de jas dragen. Dit is dus handig voor mensen die elke dag naar hun werk rijden. Textiele heren motorjassen zijn ademend, waterdicht en voorzien van ventilatie. Een textiele heren motorjas kan makkelijk in de wasmachine met textielwasmiddel.

Leer

Een leren motorjas voor mannen zit vaak straks om je lichaam heen en hierin heb je minder beweegruimte. Dit is wel veiliger, want het materiaal zit zo dicht op je huid, dat er bijna geen beweging in komt bij een eventuele valpartij. Hierdoor kan het vrijwel niet scheuren. Leer is heel sterk en slijtvast materiaal. Leren heren motorjassen worden veelal gedragen in de motorsport.

 

Veiligheid

Het bovenstaande materiaal zorgt voor veiligheid bij heren motorjassen. Als je een sportrijder bent is het ook belangrijk om de schouders en ellebogen goed te beschermen. Hier zijn jassen met speciale protectoren voor. In sommige gevallen is het ook aan te raden om een rugprotector en borstprotectoren onder je jas te dragen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese