menu
MOTORNAVIGATIE

MOTORNAVIGATIE

Je kan natuurlijk ook met kaart reizen, alleen de voordelen van een navigatiesysteem zijn enorm. Jouw route tot in de puntjes uitstippelen over kronkelwegen en langs mooie bezienswaardigheden.
22 items

Navigatie voor op de motor

 

Met navigatie op de motor raak je nooit meer de weg kwijt. De voordelen van navigatie op de motor zijn enorm groot. Om die reden zie je dan ook veel motorrijders op de weg die er voortaan gebruik van maken. Je kunt de navigatie op de motor natuurlijk gebruiken om zonder problemen van A naar B te rijden. Maar er is nog veel meer mogelijk. Het leukste van motornavigatie is het uitstippelen van een route met veel bochten, fijne wegen en mooie bezienswaardigheden. Hiervoor is navigatie op de motor enorm geschikt. Het uitstippelen van een route kun je via de navigatie zelf doen of op de computer. Ook is het mogelijk om routes van andere motorrijders in te laden. Dit gebeurt door middel van GPX bestanden. Na het inladen van zo’n bestand stuurt jouw navigatie je de goede kant op tijdens het rijden op de motor. Er zijn veel verschillende apparaten die je kunt halen als je met de motor wil navigeren. Van compacte en eenvoudige, tot zeer geavanceerde modellen. 

 

Motornavigatie van Garmin, TomTom en BeeLine

 

De twee bekendste merken als het aankomt op navigatie voor op de motor zijn Garmin en TomTom. Zowel Garmin als TomTom hebben zich al jarenlang bewezen op het gebied van motornavigatie. De apparaten van beide merken hebben veel van elkaar weg, maar er zitten toch een aantal verschillen tussen. Bij de productinformatie lees je meer over de specifieke modellen van Garmin en TomTom. Natuurlijk staan onze medewerkers ook klaar om je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Naast Garmin en TomTom is er nog een ander merk dat zich met motornavigatie bezighoudt. Dit merk heet BeeLine. Bij BeeLine hebben ze een minimalistisch en compact apparaat voor navigatie op de motor ontwikkeld. Motornavigatie van BeeLine werkt heel anders dan de apparaten TomTom of Garmin. We laten je graag de verschillen zien! 

 

De beste navigatie op de motor

 

De beste navigatie voor op de motor is niet voor iedere motorrijder hetzelfde. Je wensen en eisen bepalen wat voor type motornavigatie het beste bij je past. Wil je zoveel mogelijk functionaliteiten, een duidelijk kleurenscherm en mogelijkheden tot het uitstippelen van de leukste routes? Dan past een apparaat van Garmin of TomTom het beste bij je. Hecht je meer waarde aan een compact formaat, licht gewicht en een minimalistisch scherm? Dan is BeeLine het merk waar je het zoeken moet. Ook is BeeLine een budgetvriendelijkere optie dan Garmin en TomTom.  

 

Alles voor motornavigatie koop je bij Biker Outfit

 

Navigatiesystemen, houders en andere accessoires voor motornavigatie vind je bij Biker Outfit. Ons team van specialisten staat klaar om je te helpen met al je vragen. Je kunt mailen, bellen of langskomen in onze winkel. We laten je graag de mogelijkheden van navigeren met de motor zien. Weet je al welke navigatie je wil hebben? Plaats je bestelling dan eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met navigeren op de motor. De weg kwijtraken of het rijden op saaie wegen is verleden tijd! 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese