• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie wordt door Biker Outfit B.V. (hierna te noemen Biker Outfit) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Biker Outfit verstrekt door middel van deze website enkel informatie over de producten en diensten die door Biker Outfit worden aangeboden. De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en gewijzigd, zonder voorafgaande aankondiging. Biker Outfit behoudt het recht om in geval van onjuiste en/of onvolledige gegevens deze gegevens aan te passen en/of fouten in het productaanbod te herstellen.

Biker Outfit aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website als ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden op de website van Biker Outfit. Voor informatie en tarieven over de producten die door Biker Outfit worden aangeboden geldt een voorbehoud van programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst worden geclaimd bij Biker Outfit.

Hoewel Biker Outfit alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Biker Outfit niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Biker Outfit worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Biker Outfit uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Biker Outfit worden onderhouden wordt afgewezen.

Om jouw klantervaring te verbeteren, maken we gebruik van Datatrics. Datatrics gebruikt jouw data om je gepersonaliseerde berichten te sturen en een relevanter aanbod aan producten te tonen. Wil je weten welke data wij gebruiken of wil jij je voorkeuren hierin wijzigen? Dit kan eenvoudig via de privacy pop-up.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Chat