menu
MOTORPAK DAMES

MOTORPAK DAMES

Gooi je het gas graag open? Dan is het verstandig een leren motorpak aan te trekken. Een dames one-piece motorpak zorgt voor maximale veiligheid op hoge snelheid. Naast veiligheid zorgen leren motorpakken voor comfort tijdens het motorracen.
8 items

Dames motorpak

Met een dames motorpak zorg je voor een uitstekende bescherming van je lichaam tijdens het motorrijden. Een motorpak voor vrouwen sluit netjes aan op het lichaam en is gemaakt van slijtvast leer. Motorpakken van leer zie je veel terug bij sportieve motorrijders. Dit komt doordat een motorpak de veiligste optie voor een motorrijder is.

Dames motorpakken zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Tussen de protectiedelen, ventilatie opties en de pasvorm vind je de meeste verschillen. Daarnaast kun je kiezen of je voor een eendelig of tweedelig vrouwen motorpak gaat.

 

Leren motorpakken voor vrouwen

Motorpakken voor vrouwen zijn bijna altijd van leer gemaakt. Leer is enorm slijtvast en biedt optimale bescherming tijdens het motorrijden. Leer van dames motorpakken is dik maar tegelijkertijd soepel genoeg om voor voldoende comfort te zorgen. Verder zijn leren motorpakken uitgerust met protectoren op de kritische delen. Denk hierbij aan de knieën, heupen, ellebogen en schouders. Daarnaast zijn veel leren dames motorpakken voorbereid op het plaatsen van een rugprotector. Wanneer dit niet het geval is, heb je de optie om een losse protector te plaatsen waarmee je jouw rug optimaal kan beschermen.

De pasvorm van leren motorpakken voor vrouwen is enkel en alleen bedoeld voor het motorrijden. Wanneer je loopt of staat, zul je merken dat een motorpak niet erg comfortabel zit. Zodra je op de motor stapt, sluit het pak perfect aan op de plekken waar het aan moet sluiten. Zorg er dus voor dat je tijdens het passen van een leren dames motorpak altijd even op een motor gaat zitten. Alleen op die manier kom je erachter of het motorpak goed past.

 

Vrouwen motorpakken van Alpinestars, REV’IT! en Dainese

Motorkledingmerken als Alpinestars, REV’IT! en Dainese bieden allemaal een aantal verschillende motorpakken aan. Tussen de protectoren en de ventilatie opties kunnen een hoop verschillen zitten. Ook bieden sommige modellen meer opbergmogelijkheden dan andere pakken. Natuurlijk wordt de uitstraling van de dames motorpakken niet vergeten. Alpinestars, Dainese en REV’IT! hebben ieder hun eigen stijl die ze graag uitdragen met de motorpakken die ze aanbieden. Alle vrouwen motorpakken zijn sportief en sluiten netjes op het lichaam aan. Bij de productinformatie van ieder specifiek dames motorpak kun je alle eigenschappen nalezen. Voor advies kun je altijd terecht bij onze medewerkers.

 

Eendelige en tweedelige motorpakken voor dames

Als je op zoek bent naar een nieuw dames motorpak, kun je kiezen voor een eendelig of tweedelig model. Beide varianten hebben ieder hun eigen voordelen. Eendelige motorpakken voor vrouwen zijn de veiligste optie, maar tegelijkertijd ook iets minder praktisch dan een tweedelig model. Voor sportieve motorrijders die het circuit bezoeken is een 1-delig dames motorpak onmisbaar. Het grote voordeel van een 2-delig dames motorpak is het feit dat je de jas gemakkelijk uit kunt trekken. Ideaal voor dagtochten waarbij je zo nu en dan een pauze neemt en even op het terras wil gaan zitten.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese