menu

REV'IT MOTORKLEDING

Rev’it is een trendsettende Nederlandse producent van motorkleding en accessoires. Vanuit een marktleidende positie in het thuisland wordt ook internationaal een spectaculaire groei gerealiseerd.
468 items

REV'IT motorkleding en motor accessoires

Al vanaf 1999 introduceerde Rev’it het geheel 3D gestuurde “Engineered Skin” design concept. Het verstevigde stikwerk beperkte zich niet langer uitsluitend tot de impactzones maar betrof de gehele Rev'it motorjas, broek of motorpak, waardoor de slijtvastheid enorm verbeterde. De vanaf 2009 verkregen Gore-Tex licentie voor de motorkleding en handschoenen betekende een verdere upgrade van de collectie wat betreft stijl en functionaliteit.

Ook de sterk groeiende Rev'it motorschoenen en motorlaarzen divisie is inmiddels Gore-Tex gelicenseerd. Test Lab: stoffen, leersoorten, materialen, protectiedelen en constructiemethoden kunnen uitvoerig worden getest in het Rev’it Test Lab. Een mooi voorbeeld vormt het populaire segment motorjeans, waarbij de consument (en de toezichthoudende instanties) soms door de bomen het bos niet meer zien. Dankzij uitvoerige tests zullen er geen Rev’it jeans de fabriek verlaten voordat zij aan de strengste normeringen voldoen. Biker Outfit behoort in Amsterdam is de grootste dealer van het merk en vertegenwoordigt eveneens de uitgebreide sample collecties die Rev’it ieder jaar lanceert.

 

Het ontstaan van REV’IT

Dit is misschien niet bij iedereen bekend, maar REV'IT motorkleding werd in 1995 opgericht door Ivan Vos op Nederlandse bodem. Ivan Vos ontdekte dat er een gat in de markt was. Er waren twee soorten motorkleding: of het was goedkope motorkleding zonder liefde voor het product of veel te dure motorkleding dat niet voor iedereen haalbaar is. Het merk startte in Oss en begon met het ontwerpen van motorkleding dat daar tussenin zat. Dit was geen gemakkelijke zaak, want met veel gerenommeerde merken als concurrenten viel dit niet altijd mee. Gelukkig zagen veel motorzaken in dat de motorkleding van REV'IT van uitstekende kwaliteit is, waardoor ze het opnamen in hun assortiment. Dit was het begin van het REV'IT avontuur dat in Nederland begon, maar al snel de rest van de wereld bereikte. De motorkleding van REV'IT is niet alleen veilig en functioneel, het ziet er ook nog eens heel goed uit. In 1997 begon REV'IT met het ontwerpen van leren pakken en sindsdien zijn er al veel professionele rijders die rijden in REV'IT motorkleding. Sinds 2008 zelfs in de bekende MotoGP. Door deze professionals in hun kleding te laten rijden, krijgen ze veel kennis over materialen. Daardoor kunnen ze de kleding steeds veiliger maken. Sinds 2009 produceert REV'IT Gore-tex motorkleding.

 

De collectie motorkleding van REV'IT

Of je nou een sportrijder, adventure rijder, toerrijder of woon-werk rijder bent bij REV'IT vind je motorkleding die bij je past. Bij het ontwerpen van hun collectie houden ze rekening met verschillende weersomstandigheden. Voor de zomerrijders is er daarom doorwaai motorkleding, maar ook is er kleding die alle vier de seizoenen gedragen kan worden. Sinds 2008 produceren ze Gore-Tex motorkleding, deze kleding is perfect voor de sportieve rijder. REV'IT biedt motorjassen en motorbroeken aan van de beste kwaliteit. REV'IT motorbroeken hebben door hun goede kwaliteit een lange levensduur. De collectie motorkleding van REV'IT bestaat niet alleen uit leren producten, ze hebben namelijk ook veel textiele producten. Zoals textiele motorjassen, textiele motorbroeken en textiele motorhandschoenen. Met REV'IT accessoires maak je je motoroutfit helemaal compleet.

Naast de reguliere collectie motorkleding biedt Rev'it Tailortech ook op maat gemaakte one-piece motorpakken aan. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese