menu
REMINDER & ACCESSOIRES

REMINDER & ACCESSOIRES

Vervangende slot accessoires, houders of op zoek naar een lockreminder? Handig om bij het slot voor je motor aan te schaffen. Met de reminder schrik je potentiële dieven af en vergeet je niet het slot van de motor te halen voor je gaat rijden.
17 items

MOTOR SLOT REMINDERS & ACCESSOIRES

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Ook motorsloten met ingebouwd alarm zijn erg in trek of een geïntegreerde motorfietsslot, een betere, veiligere manier om je motorfiets vast te zetten, die je altijd bij je hebt. De beugel blijft op de motor en de brakebolt verwijder je voor je gaat rijden.

Het overkomt je waarschijnlijk maar 1 keer. Je had al een beetje haast, je start en trekt op. Ai! Het slot zat nog op de jouw motor! De schade kan bij iets onschuldigs blijven maar het kan ook tegenvallen. Schade aan de motor, het afbreken van je reminrichting, noem maar op. Een slotreminder is een opvallend gekruld snoer dat je tussen je (schijfrem)slot en koppeling spant. Zo vergeet je nooit meer dat je slot nog op je motor zat!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over lockreminders voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast reminders kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorsloten. Lockreminders voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese