menu
ANKER

ANKER

Je wilt motor ergens aan vastzetten, maar je weet niet waar. Een ankers voor je motor zorgt ervoor dat je motor niet makkelijk weggerold kan worden. Ankers zijn vaak geschikt voor zowel de muur als de vloer.
7 items

MOTOR ANKERS

Veel sloten bieden de mogelijkheid om je motor ergens aan vast te maken, zodat dieven nog minder kans maken je motor mee te nemen. En heb je niets om het slot aan te bevestigen, dan biedt een muur- of grondanker een oplossing. Soms kan je je anker niet stevig monteren. Zorg dan voor een verankeringssysteem die een bijzonder stevige verbinding met de grond of een muur garandeert.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast ankers voor jouw motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan slotenen muurankers voor je motor kun je alles rustig even bekijken. Motor ankers kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese