menu
SYSTEEM

SYSTEEM

Een systeemhelm verschilt ten opicht van een intrgraalhelm door een kinstuk dat omhoog geklapt kan worden. Het grote voordeel is dat je hierdoor makkelijk met elkaar kan praten en bij lagere snelheden ook ‘open’ kan rijden.
67 items

Systeemhelmen voor motorrijders

Het dragen van een goede motorhelm is voor een motorrijder enorm belangrijk. Helmen beschermen je hoofd, oftewel het belangrijkste gedeelte van je lichaam. Systeemhelmen zijn motorhelmen die je op twee manieren kunt dragen: open en gesloten. Deze optie maakt systeemhelmen enorm populair onder motorrijders. Instructeurs, politieagenten en andere motorrijders die veel willen communiceren, zweren bij het dragen van een goede systeemhelm. Ook fanatieke tourrijders dragen vaak een systeemhelm op de motor.

Systeem motorhelmen zijn voorzien van een opklapbaar kinstuk. Wanneer het kinstuk opengeklapt is, kun je eenvoudig met anderen praten. Ook is het fijn om de systeemhelm open te klappen wanneer je met een lagere snelheid rijdt. De rijwind zorgt voor verkoeling van je gezicht bij hogere temperaturen. Verder zijn systeemhelmen zeer geschikt voor brildragers, omdat ze vaak over extra ruimte rondom de oren beschikken. Dankzij het opklapbare kinstuk is het voor brildragers makkelijk om hun bril op en af te zetten.

 

HJC, Shoei, LS2, Scorpion en Nolan systeemhelmen

Bij Biker Outfit zul je systeemhelmen van veel verschillende merken tegenkomen. We hebben systeemhelmen van onder andere HJC, Scorpion, LS2, Nolan, Shoei en Schuberth. Deze merken bieden vrijwel allemaal verschillende modellen aan, zodat je veel keus hebt en altijd wel een systeemhelm kan vinden die goed bij jou past. De pasvorm van een systeem motorhelm is namelijk het allerbelangrijkst als je de hoogst mogelijke bescherming wil ervaren. Pas verschillende modellen en kom erachter welk merk goed bij de vorm van jouw hoofd past. De pasvorm van helmen van HJC, LS2 en Scorpion is bijvoorbeeld niet gelijk. Staar je niet blind op één merk en ga voor een perfect aansluitende systeemhelm.

 

Systeemhelmen met een geïntegreerd zonnevizier

Een systeemhelm met een geïntegreerd zonnevizier komt goed van pas voor alle mooi-weer rijders. De zon in je ogen belemmert je zicht waardoor je jezelf minder goed kunt focussen op het verkeer. Met een zonnevizier heb je hier geen last meer van. Bijna alle systeemhelmen zijn uitgerust met een vizier tegen de zon. Het voordeel van een systeemhelm is dat je de helm open kunt dragen en tegelijkertijd het zonnevizier kunt gebruiken. Ideaal voor al je motorritten tijdens zonnige periodes.

 

De beste systeemhelm koop je bij Biker Outfit

Ben je op zoek naar de beste systeemhelm? Dan zit je goed bij Biker Outfit! Door ons enorme aanbod met systeemhelmen van bekende merken als Scorpion, HJC, Shoei en LS2, kunnen we jou zeker voorzien van een geschikt model. Maak je keuze tussen verschillende pasvormen, materialen, sluitingen en kleurstellingen. Wil je het beste van het beste? Ga dan voor een lichte systeemhelm van carbon met een dubbel-D sluiting, Pinlock systeem en zonnevizier. Natuurlijk vind je ook budgetvriendelijke systeemhelmen in ons assortiment. Ideaal voor beginnende motorrijders. Kom gerust langs in onze winkel om verschillende systeemhelmen te passen. Onze specialisten staan altijd klaar om je van advies te voorzien.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese