menu

IXON

Met motorkleding van Ixon weet je zeker dat je met uitstekende bescherming op de motor stapt.
57 items

Ixon motorkleding

Ixon motorkleding is gemaakt van zeer slijtvast materiaal, beschikt over de nodige impact absorberende protectoren en zit ook nog eens erg comfortabel. Daarnaast kunnen de motorjassen en motorbroeken van Ixon over handige eigenschappen beschikken. Als je het hele jaar door op je motor rijdt, is een Ixon motorbroek met een waterdicht membraan onmisbaar. Voor motorrijders die vooral in de zomer rijden, mag een ventilerende Ixon motorjas niet ontbreken in de kledingkast. Ook motorkleding met een dunne of dikke thermovoering behoort tot de mogelijkheden. Naast motorkleding heeft Ixon ook tassen, protectoren, motorhandschoenen en motorschoenen in het assortiment. Zo kun jij met een volledige outfit van Ixon op de motor stappen!

 

Motorjassen en motorbroeken van Ixon

Ixon heeft veel keuze op het gebied van motorjassen en motorbroeken. De motorjassen en -broeken zijn zeer goed met elkaar te combineren. Door een jas en een broek uit dezelfde serie in huis te halen, kun je als het ware je eigen Ixon motorpak creëren waarbij je de motorbroek en de motorjas met een rits verbindt. Ixon motorjassen zijn voorzien van de nodige protectoren. Je vindt deze protectie delen bijvoorbeeld rondom de ellebogen en schouders. Daarnaast is het veelal mogelijk om een rugprotector te plaatsen. Bepaalde modellen zijn zelfs voorbereid op het plaatsen van protectoren voor de borst. Ixon motorbroeken zijn voorzien van knie- en heupprotectie. Bekijk de productspecificaties van een specifiek model om erachter te komen welk type protectoren meegeleverd worden.

 

Ixon motorschoenen en motorhandschoenen

 Motorschoenen en motorhandschoenen maken ook deel uit van het assortiment van Ixon. Vooral het aanbod van motorhandschoenen is erg ruim. Bij Ixon heb je de keuze uit zomer-, winter- en midseason motorhandschoenen. De handschoenen zijn vervaardigd uit slijtvast textiel of leer. Daarnaast beschikken ze over extra verstevigingen en protectoren om je handen optimaal te beschermen. Ixon motorschoenen vind je voor zowel dames als heren. De motorschoenen zijn voorzien van sterke verstevigingen bij de tenen en de enkels. Schoenen van Ixon zijn enorm comfortabel. Zelfs wanneer je niet op de motor zit!

 

Impact absorberende protectoren van Ixon

Veel motorkleding van Ixon is standaard voorzien van de nodige protectoren, maar een rugprotector wordt meestal niet meegeleverd. Ixon heeft haar eigen level 2 rugprotectoren ontwikkeld die je gemakkelijk in een Ixon motorjas kunt plaatsen. Protectoren van Ixon zijn enorm licht, flexibel en dun. Een ander voordeel is dat ze over ventilatiegaten beschikken. Verder heb je de mogelijkheid om een set Ixon protectoren aan te schaffen die je zowel op je knieën, schouders als ellebogen kunt plaatsen.

 

Koop je nieuwe Ixon motorkleding bij Biker Outfit

 Ixon motorjassen, motorbroeken en andere delen voor een nieuwe motoruitrusting vind je bij Biker Outfit. Bekijk het gehele assortiment van Ixon via onze website of kom langs in onze winkel om de Ixon motorkleding te passen. We laten je graag de verschillen tussen uiteenlopende modellen zien. Rijd jij binnenkort met een compleet nieuwe motoroutfit van Ixon?

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese