menu
REGENKLEDING

REGENKLEDING

De zon schijnt en opeens zie je donkere wolken, gelukkig heb jij je regenjas, regenbroek of regenpak bij je! Regenkleding dat is ontwikkeld voor op de motor is bestand tegen hoge snelheden en heeft stelmogelijkheden om flapperen te voorkomen.
86 items

MOTOR REGENKLEDING

Motor regenkleding is niet te vergelijken met normale regenkleding. Op de motor moet regenkleding bestand zijn tegen hoge snelheden. Motor regenkleding is daarom gemaakt van stevig materiaal met extra veel stelmogelijkheden om flapperen te voorkomen. Vaak wordt regenkleding gekozen in een HV (high visibility) versie, om in de grauwe regen beter zichtbaar te zijn. Motor regenkleding beschermt dus niet alleen tegen de regen, door de fluoriserende strepen zorgt het ook voor meer zichtbaarheid als het regent. Het verhoogt dus ook je veiligheid op de motor tijdens een zware regenbui.

 

Welke soorten motor regenkleding zijn er?

In de collectie motor regenkleding van Biker Outfit vind je regenjassen regenbroeken regenpakken overhandschoenen en overschoenen. Hiermee bescherm je ieder onderdeel van je outfit van je allroad motorlaarzen tot en met je midseason handschoenen. Een volledig motor regenpak bestaand uit 1 deel garandeert de beste waterdichtheid.

Heb je vaker een regenjas, regenbroek of regenpak nodig? Let dan op hoe ademend het regenpak is, zodat je uiteindelijk niet natter van binnen wordt dan van buiten!

 

Wanneer heb je motor regenkleding nodig?

Geen één motorrijder is hetzelfde. De één haalt zijn motor elke dag uit de schuur, de ander rijdt vooral in het weekend en weer een ander rijdt alleen op clubdagen. Voor iedere soort motorrijder hebben we dan ook speciale motorkleding die past bij de frequentie en het rijgedrag. Motor regenkleding is voor sommige motorrijders dan ook zeker overbodig, terwijl anderen hier veel profijt van hebben.

 

Welke regenkleding kopen?

Welke motor regenkleding je gaat kopen is afhankelijk van je huidige motor outfit. Rijd je vaak zomers, met een motorjeans of met een motorjas dat niet meer waterdicht is dan is een motor regenpak  een goede oplossing. Of kies losse motor regenbroeken of motor regenjassen Heb je goede waterdichte motorlaarzen, dan zal je misschien geen overschoenen kopen. Rijd met zomer handschoenen dan zullen overhandschoenen wel prettig zijn.

 

Welke maat motor regenkleding?

Zoals bij alle motorkleding is het belangrijk om de juiste maat motor regenkleding te kopen. Over het algemeen is motor regenkleding van een minder dik en stug materiaal dan je motorbroek en motorjas. De naden zijn dan ook minder sterk dan bij je leren broek of Gore-Tex broeken. Een motor regenpak moet dan ook gepast worden staand, maar vooral ook zittend op de motor. Als je de rijhouding aanneemt moet er ruimte over blijven bij het kruis en de torso. Dit zijn de punten waar de meeste spanning op komt te staan.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese