menu

CARDO SYSTEMS

De corporate slogan "communication in motion®" weerspiegelt waar Cardo Systems het beste in is: mensen die onderweg zijn, voorzien van de beste communicatie- apparatuur die er is.
40 items

Cardo Systems communicatie headsets

 

Door de samenwerking met "JBL" bieden veel van Cardo's geïntegreerde luidsprekers de best mogelijke audio ervaringen. Ook kun je met de diverse audiokits van Cardo Systems kun je gemakkelijk jouw communicatie systeem overzetten in jouw tweede helm. 

 

Een echte highlight is de Cardo Systems Freecom 4X, 's Werelds beste Bluetooth communicatie!

 

Cardo Systems bluetooth en mesh communicatie

 

Cardo Systems is 's werelds erkende marktleider op het gebied van Bluetooth® en DMC -Dynamic Mesh Communication- en entertainmentsystemen voor motorrijders. Het bedrijf is sinds 2005 een pionier in de ontwikkeling en introductie van Bluetooth-headsets voor motorrijders. Meest opzienbarende innovaties; "intercom op lange afstand" in 2011, "Mesh-communicatie" in 2015 en "Natural Voice Operation” in 2017.

 

Cardo is de marktleider in de branche en verkoopt zijn producten via dealers aan motorrijders in meer dan 85 landen. Cardo Systems ontwikkelt ook Bluetooth- en DMC-oplossingen voor een selecte groep toonaangevende merken binnen de motorbranche, zoals SHOEI, HJC en Ducati. 

 

Waarom Cardo?

 

Niets is fijner dan je favoriete muziek tijdens je tourtocht, of gezellig babbelen met je vriendin die achterop de motor geniet van het uitzicht. Of over langere afstand communiceren met andere rijders die ook een Cardo set gebruiken. Maar dan wil je wel graag een prima geluidskwaliteit en een betrouwbare verbinding. Cardo motor communicatiesystemen liggen het meest voor de hand dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en gebruiksgemak. En als je vrienden en kennissen ook een Cardo systeem gebruiken raden we je sowieso aan om dan geen ander merk te kiezen. De Cardo Freecom serie, zoal de Cardo Freecom 2X single, de Cardo Freecom 2X duo, Cardo Freecom 4X single en Cardo Freecom 4X duo. De Cardo Packtalk serie met de Cardo Packtalk Edge single en Cardo Packtalk Edge duo. Of de Cardo Spirit serie met de Cardo Spirit single, Cardo Spirit duo, Cardo Spirit HD single en Cardo Spirit HD duo. Stuk voor stuk aanraders en in veel gevallen voorzien van Cardo JBL speakers voor de optimale geluidsbeleving.

 

Inbouw Cardo set in een nieuwe helm? Inbouwen van Cardo systeem in je huidige motorhelm? Kom langs, in veel gevallen kunnen we je direct helpen, als het te druk is plannen we de Cardo installatie op afspraak later in. Er zijn wel kosten aan verbonden voor het inbouwen van motor communicatie systemen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese