menu
GORETEX MOTORHANDSCHOENEN

GORETEX MOTORHANDSCHOENEN

Wil je geen last meer hebben van koude of natte handen? Kies dan voor een Gore-Tex winter motorhandschoenen. 100% wind- en waterdicht voor als jij door weer en wind op de motor wilt stappen!
  41 items

  GoreTex motorhandschoenen

  Wie gegarandeerd droge handen wilt houden, kiest voor motorhandschoenen met een GoreTex membraan. GoreTex is een grote naam in zowel de motorbranche, als de outdoorbranche, door het ontwikkelen van een uniek membraan wat zowel, wind en waterdicht is, maar ook ademend. GoreTex levert de materialen, en merken maken hiermee hun eigen producten. Bijna al onze merken hebben een samenwerking met GoreTex, hierdoor hebben wij een groot aanbod aan verschillende soorten motorhandschoenen. Denk aan Alpinestars, Rev'it, Dainese, Five Gloves en Racer. GoreTex motorhandschoenen zijn te herkenen aan hun naam, er staat altijd GTX achter.

   

  GoreTex winter motorhandschoenen

  Vaak zijn regenachtige periodes ook koude periodes. De meeste GoreTex motorhandschoenen zijn dan ook ontwikkeld met een dikke thermovoering voor gebruik in de winter. Naast de dikke thermovoering zijn er nog een paar opties waar je uit kunt kiezen bij het uitzoeken van een nieuwe GoreTex motorhandschoen. Denk bijvoorbeeld aan motorhandschoenen met verharde knokkels, of zonder knokkels. Er zijn ook handschoenen met een touch-tip, waardoor je gemakkelijker je route kunt starten of de telefoon kan opnemen zonder je handschoen uit te doen. Of handschoenen met een ruitenwisser, handig als je door de regen rijdt en de druppels niet van je vizier lopen.

   

  GoreTex midseason motorhandschoenen

  De midseason GoreTex motorhandschoenen hebben een dunne thermovoering of zelfs geen thermovoering. Fijn wanneer het mooi weer is maar je toch in een regenbui terecht komt, of gaat touren door een regenachtig land. Ook de midseason handschoenen hebben verschillende functies om uit te kiezen, zoals met of zonder knokkels, een touch-tip en ruitenwisser. 

  Merken waar we trots op zijn

  Alles onder 1 dak in Amsterdam!

  REV’IT
  Alpinestars
  Shoei
  HJC
  Scorpion
  Roof
  John Doe
  Pando Moto
  Cardo Systems
  Kriega
  Quad Lock
  Dainese