menu
GORETEX MOTORHANDSCHOENEN

GORETEX MOTORHANDSCHOENEN

Wil je geen last meer hebben van koude of natte handen? Kies dan voor een Gore-Tex winter motorhandschoenen. 100% wind- en waterdicht voor als jij door weer en wind op de motor wilt stappen!
42 items

GORE-TEX MOTORHANDSCHOENEN

Motorrijders die ook in de winter rijden hebben graag warme en droge handen. Zeer belangrijk voor je comfort, maar ook voor jouw veiligheid. Wanneer water namelijk in motorhandschoenen binnendringt koel je snel af. Met name als je handen ook nog eens vol inde rijwind zitten. Gore-Tex motor winterhandschoenen zijn daarom niet alleen geïsoleerd met behulp van een thermovoering, maar beschermen ook optimaal tegen nattigheid, sneeuw en wind. 

Het GoreTex membraan heeft ten opzicht van ander membranen twee grote voordelen. Ze munten uit in waterdichtheid en ademende eigenschappen. GoreTex is het enige membraan dat deze twee aspecten het meest optimaal combineert en beheerst.

Dus: GoreTex handschoenen zijn dus altijd waterdicht en kunnen daarnaast lichaamswarmte perfect afvoeren. Zou dit namelijk niet het geval zijn, dan zorgt transpiratie er alsnog voor dat je in de handschoenen nat wordt. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese