menu

REV'IT MOTORSCHOENEN EN MOTORLAARZEN HEREN

Rev'it heeft een uitgebreide collectie op het gebied van heren motorschoenen en motorlaarzen. Deze omvat zowel Revit waterdichte tourlaarzen als ook GoreTex motorlaarzen, motorschoenen en motorsneakers.
35 items

REV’IT! motorschoenen en motorlaarzen voor heren

 

Voor het beschermen van je voeten tijdens het motorrijden heb je goed schoeisel nodig. Met heren motorschoenen of motorlaarzen van REV’IT! weet je zeker dat je met kwaliteit te maken hebt. Alle REV’IT! motorschoenen en motorlaarzen voor mannen zijn gemaakt van hoogwaardige, en vooral slijtvaste, materialen. Veelgebruikte materialen voor heren motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! zijn leer of een combinatie van leer en textiel. Ook synthetisch leer of textiel kom je tegen als basis voor de heren motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT!. Naast slijtvast materiaal worden er uiteraard ook de nodige harde protectie delen in het schoeisel verwerkt. Deze protectoren vangen impact op en zijn onmisbaar in de heren motorschoenen en -laarzen van REV’IT!.

 

Voor ieder type motorrijder heeft REV’IT! passende motorschoenen en motorlaarzen ontworpen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende stijlen: adventure,tour, sport-tour, classic en urban. De urban stijl richt zich op motorschoenen, terwijl je bijvoorbeeld bij de adventure modellen alleen maar hoge laarzen tegenkomt. Naast de keuze tussen verschillende stijlen kunnen de heren motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! ook over unieke kenmerken beschikken. Hierbij kun je denken aan motorlaarzen met een waterdicht Gore-Tex membraan of motorschoenen met ventilerende delen. Soepele zijritsen voor het aan- en uittrekken van het motorschoeisel zijn ook een optie.

 

Comfortabele motorschoenen van REV’IT! voor mannen

 

Met heren motorschoenen van REV’IT! combineer je bescherming met comfort. De REV’IT! heren motorschoenen met een urban of classic stijl lijken sprekend op normale schoenen. Toch zijn ze voorzien van de bescherming die je als motorrijder nodig hebt. Een belangrijk voordeel van casual motorschoenen van REV’IT! is dat je ze gewoon aan kunt houden wanneer je een tijdje gaat lopen. De herenschoenen bieden hiervoor meer dan genoeg comfort. Zowel urban als classic REV’IT! motorschoenen voor heren passen uitstekend bij een motorjeans.

 

Kies voor de beste bescherming met heren motorlaarzen van REV’IT!

Motorlaarzen bieden over het algemeen meer bescherming dan motorschoenen. REV’IT! motorlaarzen voor mannen zijn hoog waardoor ze in staat zijn om een groot gedeelte van je scheenbenen te beschermen. Ook je enkels en uiteraard de rest van je voeten worden enorm goed beschermd wanneer je REV’IT! motorlaarzen voor mannen draagt. De heren motorlaarzen van REV’IT! zijn voorzien van een schakelpad. Verder kunnen ze beschikken over handige extra’s zoals een waterdicht membraan. Het aan- en uittrekken van de motorlaarzen gaat eenvoudig dankzij het klittenband aan de zijkant dat je op veel modellen terug zult zien. 

 

Heren motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! koop je bij Biker Outfit

Je kunt je nieuwe heren motorschoenen en motorlaarzen van REV’IT! eenvoudig online bestellen via onze webshop. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat jij jouw nieuwe paar zo snel mogelijk kunt dragen. Wil je de schoenen of laarzen van REV’IT! rustig bekijken, vergelijken en passen in onze winkel? Kom dan gerust langs. Natuurlijk staan we ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese