menu

LS2 MOTORHELMEN EN KLEDING

Het van oorsprong Aziatische LS2 Helmets is met een jaarlijkse productie van ruim 2 miljoen LS2 motorhelmen een serieuze jongen in helmenland.
68 items

LS2 motorhelmen


Sinds 2007 is LS2 bezig met het testen, analyseren en verbeteren van hun molding-, injectie-, naai- en afwerkingsproces. In Spanje hebben ze een Research & Development Centre dat verantwoordelijk is voor het testen van de sterkte van de beste kwaliteit materialen en het comfort van aerodynamische ontwerpen. Dankzij LS2's Hoge Precisie Thermoplastische Technologie (HPTT) kunnen zij helmen produceren met schokbestendige buitenschalen van composietvezel en schokabsorberende binnenschalen van organische vezels, voor protectie war je op kunt vertrouwen.


LS2 motorhelm en motorkleding collectie

 

Naast relatief scherp geprijsde collecties richt LS2 zich de laatste jaren meer en meer op het hogere segment motorhelmen. De uitdaging is om ook in dat marktsegment competitief te blijven qua prijsstelling. Getuige bijvoorbeeld de unieke Valiant series (inmiddels opgevolgd door de de Advant series) lijkt dat plan zeer succesvol. Een product die enorm opvalt is de opvolger van de Valiant: de ECE 22.06 gekeurde LS2 Advant Noir Matt motorhelm

De ambities van LS2 reiken verder dan alleen het produceren van motorhelmen, getuige een groeiend assortiment in bijpassende LS2 motorkleding. Een collectie die zich richt op zowel heren motorkleding als dames motorkleding.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese