menu
62 items

LS2 MOTORHELMEN

Het van oorsprong Aziatische LS2 Helmets is met een jaarlijkse productie van ruim 2 miljoen LS2 motorhelmen een serieuze jongen in helmenland. De beslissing om in Barcelona een Europees hoofdkantoor inclusief gigantische magazijnen te openen is dan ook logisch. In Europa en de USA hoort LS2 tot de snelst groeiende leveranciers. Groei is natuurlijk goed, maar kwaliteit en service is nog beter.

Sinds 2007 is LS2 bezig met het testen, analyseren en verbeteren van hun molding-, injectie-, naai- en afwerkingsproces. In Spanje hebben ze een Research & Development Centre dat verantwoordelijk is voor het testen van de sterkte van de beste kwaliteit materialen en het comfort van aerodynamische ontwerpen. Dankzij LS2's Hoge Precisie Thermoplastische Technologie (HPTT) kunnen zij helmen produceren met schokbestendige buitenschalen van composietvezel en schokabsorberende binnenschalen van organische vezels, voor protectie war je op kunt vertrouwen.


LS2 motorhelm en motorkleding collectie

Naast relatief scherp geprijsde collecties richt LS2 zich de laatste jaren meer en meer op het hogere segment motorhelmen. De uitdaging is om ook in dat marktsegment competitief te blijven qua prijsstelling. Getuige bijvoorbeeld de unieke Valiant series (inmiddels opgevolgd door de de Advant series) lijkt dat plan zeer succesvol. Een product die enorm opvalt is de opvolger van de Valiant: de ECE 22.06 gekeurde LS2 Advant Noir Matt motorhelm

De ambities van LS2 reiken verder dan alleen het produceren van motorhelmen, getuige een groeiend assortiment in bijpassende LS2 motorkleding. Een collectie die zich richt op zowel heren motorkleding als dames motorkleding.

Naast de motorhelmen, motorhelm accessoires en motorkleding van LS2 kun je bij Biker Outfit slagen voor producten van veel andere grote motormerken. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons ruime aanbod. Pas je de motorkleding liever even voordat je het besteld? Kom dan eens langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment van Alpinestars. Alpinestars producten kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €40,- profiteer je van gratis verzending binnen Nederland.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese