menu

SP CONNECT

Ben je op zoek naar een betrouwbaar systeem voor het bevestigen, stabiliseren en beschermen van jouw smartphone tijdens het motorrijden? Maak dan direct kennis met het unieke assortiment van SP Connect.
121 items

SP Connect snelle en veilige smartphone bevestiging

 

Een collectie van uiteenlopende oplossingen op het gebied van iPhone bescherming en Samsung hoesjes tot (draadloze) oplaadmodules en van speciale bevestigingssystemen tot universele SP Connect fiets mounts en SP Connect motor oplossingen. Daarnaast zijn er diverse SP Connect systemen die gecombineerd kunnen worden met RAM Mount oplossingen.

 

Het merk biedt voor alle gangbare modellen smartphones een snelle, veilige en makkelijke oplossing. Van SP Connect voor iPhone, Samsung, Huawei en Google Pixel modellen tot universele covers, opladers en bevestigingssystemen; het bijzonder uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel mogelijkheden. Dankzij de expertise, ervaring en consistente in-house productie van SP Connect ben je met dit merk bovendien altijd verzekerd van de hoogste kwaliteitsstandaarden. SP Connect bied alles dat je nodig hebt om verbonden te blijven in een actief leven!

 

Anti vibratie module

 

Een van de SP Connect producten die met name voor motorrijders kunnen worden aanbevolen is de speciale Anti Vibration Module of de SP Charging anti vibration module SPC+. Deze helpt om trillingen tijdens het rijden te dempen; dit zorgt er niet alleen voor dat uw smartphone camera optimaal beschermd is, maar garandeert ook een stabiele montage. Een aantal smartphone bevestigingssystemen kunnen ook worden gebruikt voor het monteren van bijvoorbeeld een (extra) spiegel of een camera.

 

Ontstaan van SP Connect

 

In 1988 richtte de Oostenrijkse Thomas Krenn het bedrijf SP Bindings op, dat zich richtte op het ontwikkelen van snowboard bindingen. SP Bindings is nog altijd erg succesvol en valt nu samen met SP Gadgets onder SP United Holdings AG. Dit moederbedrijf is tevens verantwoordelijk voor het handelsmerk SP Connect, dat zich specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor het beschermen, stabiliseren en bevestigen van smartphones tijdens het hardlopen, fietsen, autorijden en motorrijden.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese